Streamingnyt

Thunder in my heart – ny dramakomedie på vej hos Viaplay

De fleste herhjemme kender hende nok bedst som pigen bag nummeret ’What’s in it for me’, som stor-hittede i 00’erne. Men nu står Amy Deasismont bag serien ’Thunder in my heart’ – en ny dramaserie på Viaplay, hvor hun desuden selv spiller hovedrollen. ’Thunder in my heart’ får premiere på Viaplay i foråret 2021.

’Thunder in my heart’ har premiere på Viaplay i hele Norden og de Baltiske lande i foråret 2021. Serien består af otte afsnit af 30 minutter.

’Thunder in my heart’ er en karakterdrevet dramakomedie, hvor vi følger en gruppe venner i mødet med det – til tider – komplicerede voksenliv. Vi følger dem gennem glæder, sorger og kærlighed – og vi er med, når de hver især forsøger at finde ud af, hvem de er, og når de forsøger at komme overens med deres fortid.

”Det er en drøm, der er gået i opfyldende at realisere denne fortælling sammen med dette fantastiske cast. ’Thunder in my heart’ er en dramaserie, jeg skrev for fem år siden med dét ønske at sætte fokus på de glæder og sorger, der rammer os i vores ’unge’ voksenliv – og jeg vil gerne have, at det både skal være irriterende og smertefuldt”, siger Amy Deasismont.

Optagelserne til ’Thunder in my heart’ går i gang i Stockholm i slutningen af ??september. Serien produceres af BR • F sammen med Film Capital Stockholm med Anna-Klara Carlsten (‘Quicksand’) og Patrik Andersson (’Midsummer’) som producers.

”Amy imponerede os i den grad med sit store talent og sin lidenskab, da hun præsenterede ’Thunder in my heart’. Som Nordens førende dramaproducent er vi ikke kun stolte af at præsentere en serie, der kommer til at gøre stort indtryk på seerne, men også at give et ungt kvindeligt supertalent den mulighed, hun fortjener siger”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

 

Kilde: Viaplay presse

Relaterede artikler

Back to top button