Streamingnyt

Thunder in my heart

- ny dramakomedie

De fleste herhjemme kender hende nok bedst som pigen bag nummeret ’What’s in it for me’, som stor-hittede i 00’erne. Men nu står Amy Deasismont bag serien ’Thunder in my heart’ – en ny dramaserie på Viaplay, hvor hun desuden selv spiller hovedrollen.

’Thunder in my heart’ har premiere på Viaplay i hele Norden og de Baltiske lande 23. maj. Serien består af otte afsnit af 30 minutter.

Thunder in my heart’ er en karakterdrevet dramakomedie, hvor vi følger en gruppe venner i mødet med det – til tider – komplicerede voksenliv. Vi følger dem gennem glæder, sorger og kærlighed – og vi er med, når de hver især forsøger at finde ud af, hvem de er, og når de forsøger at komme overens med deres fortid.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det er en drøm, der er gået i opfyldende at realisere denne fortælling sammen med dette fantastiske cast. ’Thunder in my heart’ er en dramaserie, jeg skrev for fem år siden med dét ønske at sætte fokus på de glæder og sorger, der rammer os i vores ’unge’ voksenliv – og jeg vil gerne have, at det både skal være irriterende og smertefuldt”, siger Amy Deasismont.

”Amy imponerede os i den grad med sit store talent og sin lidenskab, da hun præsenterede ’Thunder in my heart’. Som Nordens førende dramaproducent er vi ikke kun stolte af at præsentere en serie, der kommer til at gøre stort indtryk på seerne, men også at give et ungt kvindeligt supertalent den mulighed, hun fortjener siger”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

 

Thunder in my Heart | Teaser | A Viaplay Original
Thunder in my Heart | Teaser | A Viaplay Original
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button