Streamingnyt

Threesome – Viaplay præsenterer ny international originalserie

Den intense og dramatiske ungdomsserie ’Threesome’ bliver Viaplays næste internationale dramasatsning. Mathilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollerne i den romantiske serie, som behandler temaer som kærlighed, sex og forræderi. ’Threesome’ er planlagt til at premiere på Viaplay i 2021.

David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) er et ungt svensk par, som bor i London. De har været kærester siden det sidste år i gymnasiet – og båret af overbevisningen om, at de hos hinanden har fundet den helt store kærlighed, har de trodset normen og startet et liv sammen tidligt. Deres kærlighed er indlysende, stærk og uovervindelig. Men en våd aften møder de den franske kunststuderende Camilla (Alma Jodorowsky), og ud på de sene timer opstår et flirtende spil, hvor grænser gradvist opløses. Det føles både spændende og uproblematisk – men ingen af dem har nogen idé om omfanget af de konsekvenser, det flirtende spil vil medføre.

”2021 er virkelig året, hvor Viaplay for alvor træder ind i Young Adult-genren. ’Threesome’ er en romantisk ungdomsserie, der på en modig og vigtig måde behandler emnerne sex, kærlighed, forhold – og de tabuer, der i dag kan findes omkring disse emner. Det er altid sjovt at investere i nyt, ungt talent, og det bliver utroligt spændende at se resultatet”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er skuespillerinden Lisa Linnertorp, som har skrevet manuskriptet, og hun har samtidig debut som instruktør med ’Threesome’.

”At kunne styre mit eget materiale, og det mest talentfulde, modige unge cast jeg nogensinde har set, er en stor ting for mig – og at kunne gøre det i samarbejde med Viaplay, der virkelig tør investere og stole på os, som har skabt materialet, føles fantastisk. Jeg ser frem til at dele historien om Siri og David med publikum”, siger Lisa Linnertorp.

Dramaserien ’Threesome’ bliver en af Viaplays store internationale seriesatsninger i 2021. I andre roller ses blandt andet de internationale skuespillere Alma Jodorowsky, Lucien Laviscount, Emily Renée, Cat White og Kitt Walker. Serien er produceret af Nordisk Film TV og Yellowbird i samproduktion med Film i Skåne. Erfarne Helena Larand er producent. Produktionen distribueres af Eccho Rights.

’Threesome’ har premiere på Viaplay i 2021.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button