TV-Nyt

Thomas Skov klar med nyt satireprogram på DR3

Thomas skov revolver DR3
Foto: Anders Stegger

Hver uge bliver nyheder, samfund og tendenser vendt på hovedet i DR3’s nye aktuelle samfundssatire ‘Revolver’. På tirsdag handler det blandt andet om mad og præstationsangst.

‘Revolver’ på DR3 er et journalistisk og satirisk samfunds- og aktualitetsprogram der går i dybden og udfordrer relevante samtidsaktuelle temaer og nyheder, ser dem fra nye og overraskende vinkler for at bekæmpe sortsynet og få seerne til at tro på det bedste.

‘Revolver’ sendes hver tirsdag klokken 20.55 på DR3, og bestyres af Thomas Skov, der sammen med den hæmningsløse reporter Anders Stegger arbejder i sandhedens tjeneste for at gøre verden til et bedre sted. Eller i hvert fald et sjovere sted! Sammen retter de revolverløbet mod al verdens uretfærdigheder og de ting, der bare generelt er ‘røv-irriterende’.

Madlavning og præstationsangst
På tirsdag den 5. november skyder ‘Revolver’ skarpt mod madprogrammer og præstationsangst. Aldrig har der været så mange madprogrammer på dansk tv: I den forgangne uge, var der eksempelvis i alt hele 126 timers madprogrammer!

Der har været madprogrammer på dansk tv siden 50erne, men det er først de senere år, at det er blevet en direkte trend. Nu er der madprogrammer i forskellige genrer, der kan opfylde alles behov, derfor er de mere populære end nogensinde.

Hvilken konsekvens har dette massive forbrug af madprogrammer for danskerne? Thomas Skov er taget i Kvickly, for at snakke med helt almindelige danskere om deres forhold til madprogrammer, og det står hurtigt klart at danskernes overdrevne forbrug af madprogrammer simpelthen har betydet, at et stort antal danskere har fået præstationsangst over at lave mad.

‘Revolver’ konfronterer de folk i madprogram-industrien, der er ansvarlige for det billede, danskerne i dag har af madlavning. En af disse er Adam Price, der som bagmand kommer i krydsild med Thomas Skov, der forlanger svar på sine kritiske spørgsmål.

  • Revolver: hver tirsdag klokken 20.55 på DR3

I samme kategori

Back to top button