gemt

The Voice In The Mix Festival 21/22

Musikken til nytårsfesten er på plads, når selveste Swedish House Mafia stiller sig bag DJ-pulten og skyder 2022 i gang med et dj-set på The Voice, når rådhusklokkerne lyder. Det bliver en kæmpe aften for elektroniske musikfans, med 12 timers mix fra en stribe af verdens største og Danmarks mest populære DJ’s, når The Voice In The Mix Festival 21/22 løber af stablen. Showet sendes i radioen fra klokken 18 til 06 på The Voice og byder – udover Swedish House Mafia – også på Martin Jensen, Kato, Topic og Joel Corry.

the voice the mix 2021 2022 program

“Vi er mange der har et specielt forhold til Swedish House Mafia – ikke mindst på grund af deres banebrydende lyd og velkendte EDM-hits. Efter deres genforening har de fundet en ny spændende lyd, som bl.a. har resulteret i et samarbejde med The Weeknd, lyder det fra Chriz, der er vært og DJ i showet. Han fortsætter: ”Det bliver en helt speciel oplevelse, at så store artister som Swedish House Mafia skyder 2022 i gang med nytårsradio hos os”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Swedish House Mafia er på vej med deres længe ventede album “Paradise Again”, som følges op af en tour der rammer Royal Arena den 9. november 2022. Chriz har desuden fået en snak med de 3 medlemmer, Axwell, Sebastian Ingrosso og Steve Angello, i forbindelse med albummet. Interviewet sendes i radioen på the Voice fredag den 7. januar kl. 13.

Kilde: The Voice presse

I samme kategori

Back to top button