Prime Video

The Summer I Turned Pretty får også en sæson 3

Prime Video har givet grønt lys til en 10-episoders tredje sæson af den populære coming-of-age-serie The Summer I Turned Pretty. Serien er baseret på bestsellertrilogien af den amerikanske forfatter Jenny Han, og seriens anden sæson er blandt de 10 meste sete serier på tjenesten nogensinde. Anden sæson havde premiere den 14. juli og mere end fordoblede seertallet fra den første sæson i løbet af de første tre dage efter lanceringen.

Sæson 3 får eksklusivt premiere på Prime Video i mere end 240 lande verden over.

“Vi har været glade for at se den store begejstring hos de mange fans, der har taget The Summer I Turned Pretty til sig. Jenny Han er en begavet historiefortæller, der har fanget en stor gruppe af seere, som har ønsket et tredje kapitel i historien. Vi er glade for i dag at dele nyheden om, at de har meget mere sommer at se frem til. Tak til Jenny, Sarah Kucserka og Karen Rosenfelt og vores venner hos produktionsselskabet Wiip for deres bemærkelsesværdige arbejde og partnerskab,” siger Vernon Sanders, chef for tv, Amazon og MGM Studios.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sæson tre af The Summer I Turned Pretty styres af showrunners Jenny Han og Sarah Kucserka. Jenny Han, Kucserka og Karen Rosenfelt fungerer som executive producers sammen med Hope Hartman, Mads Hansen og Paul Lee for wiip. Serien er en co-produktion af Amazon Studios og wiip.

The Summer I Turned Pretty er et multigenerationelt drama om et trekantsdrama mellem en pige og to brødre, forholdet mellem mødre og deres børn og de stærke bånd i venskabet mellem kvinder. Det er en coming-of-age-fortælling om den første kærlighed, første hjertesorg og magien ved den ene perfekte sommer.

Anden sæson af The Summer I Turned Pretty kan streames nu på Prime Video med nye episoder ugentligt indtil sæsonfinalen fredag ​​den 18. august 2023.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button