Streamingnyt

The Shannara Chronicles på HBO Nordic fra 6. januar

Shannara HBO NordicThe Shannara Chronicles er en episk serie, der er baseret på Terry Brooks populære fantasybøger. Serien foregår flere tusinde år ude i fremtiden, hvor vi følger Wil, der er halvt menneske og halv elver, elverprinsessen Amberle og mennesket Eretria. Sammen kæmper de mod en hær af dæmoner, der vil destruere verden.

Flere tusinde år efter civilisationens sammenbrud er verden opdelt i The Four Lands, hvor indbyggerne er en blanding af elvere, dværge, trolde, nisser og mennesker. I historiens centrum finder vi Shannara-familien, som nedstammer fra en familie, der besidder ældgamle, magiske kræfter. Familiens eventyr og liv har flere gange været med til at forme verdens fremtid.

Da serien starter, begynder onde dæmoner at slippe fri fra deres fængsel. Den unge elverprinsesse, Amberle, den sidste efterkommer af Shannara-slægten, Wil og menneskepigen Eretria finder ud af, at de er de eneste, der har kræfterne til at stoppe ondskaben og må derfor forme en usikker alliance. Deres farefulde kamp for at redde verden bliver en rejse uden lige, hvor de lærer sig selv at kende på vejen. De må finde deres indre styrke og overkomme tvivl og frygt for at fuldføre deres skæbne.

Serien er baseret på Terry Brooks’ succesfulde bøger, The Shannara Chronicles. Terry Brooks antages for at være den næstmest sælgende fantasyforfatter i live – kun overgået af JK Rowling, der har skrevet Harry Potter. Sæson 1 er baseret på bogen The Elfstones of Shannara, der er den anden bog i serien. Denne bog er meget populær, da den har ligget 16 uger på New York Times Bestseller-liste.

Rollelisten prydes af Poppy Drayton som Amberle og Austin Butler som Wil Ohmford, mens John Rhys Davies (Ringenes Herre) er Eventine, Ivana Baquero er Eretria, og Manu Bennett er Allanon. Alfred Gough (Spider-Man 2, Smallville) og Miles Miller (Spider-Man 2, Smallville) er executive producere og show runnere. Jon Favreau (Iron Man), Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles), Terry Brooks og Dan Farah fungerer også som executive producere. Shannara er produceret af MTV og Sonar Entertainment.

The Shannara Chronicles får premiere på HBO Nordic d. 6. januar

I samme kategori

Back to top button