Streamingnyt

The Rain – sæson 3

- Se sidste sæson fra 6. august

Den danske Netflix Original-serie The Rain, en af de mest sete ikke-engelske Netflix Originals, vender tilbage med en tredje og sidste sæson den 6. august 2020.

The Rain lancerede sin første sæson på Netflix i 2018 og har siden da begejstret unge fans over hele verden. Den apokalyptiske serie har en stærk fanbase i Danmark, men den har også fået en varm velkomst af fans fra andre lande som Tyskland, Polen, Frankrig, Brasilien, Mexico og USA. Ikke mindre end 30 millioner seere har set The Rain, og i dag er den danske Netflix Original stadig en af de mest sete ikke-engelske Netflix Originals.

The Rain sæson 3 fortsætter, hvor sæson 2 slap. Flere år efter, at regnen har nedbragt den Skandinaviske befolkning kraftigt, bliver det tydeligt for Simone og Rasmus, at de er uenige om, hvordan menneskeden skal reddes. Rasmus vil inficere alle med selvsamme beta-version af virusset, der gjorde ham til et overmenneske – mens Simone insisterer på, at der må findes en kur. Vil det mon lykkes dem at lægge deres forskelligheder på hylden for at gøre det rigtige?

De medvirkende i sæson 3 inkluderer Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Boe Følsgaard (Martin), Sonny Lindberg (Jean), Lukas Løkken (Patrick), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira), Nathalie Madueño (Fie), Johannes Kuhnke (Sten). Nye medvirkende er Rex Leonard (Daniel), Cecilia Loffredo (Luna), Henrik Birch (Lars) og Annemette Andersen (Trine).

The Rain er en Miso Film-produktion skabt af Christian Potalivo, Jannik Tai Mosholt og Esben Toft Jacobsen. Den tredje og sidste sæson består af seks episoder og har premiere globalt den 6. august 2020 eksklusivt på Netflix.

The Rain | Sæson 3 | Officiel trailer | Netflix
The Rain | Sæson 3 | Officiel trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button