Streamingnyt

The Luminaries

- Ny serie har premiere 21. juni på HBO Nordic

HBO Nordic har løftet sløret for en ny serie, der får premiere får premiere den 21. juni. Serien er baseret på den storsælgende roman af den newzealandske forfatter, Eleanor Catton, som modtog den prestigefulde Man Booker Prize i 2013.

The Luminaries er en episk, eventyrlig fortælling om kærlighed, mord og hævn. Historien udspiller sig i 1860’erne på vestkysten af New Zealand, hvor guldfeberen raser, og alverdens mænd og kvinder gør sig håb om at tjene en formue.

Serien følger den unge, egenrådige eventyrer, Anna Wetherell, som er sejlet til New Zealand for at påbegynde et helt nyt liv. På rejsens sidste dag bliver Annas forventninger til fremtiden skruet i vejret efter et romantisk møde med den charmerende Emery Staines. Men den mystiske spåkone, Lydia Wells, har andre planer for Anna, og hun lægger en udspekuleret fælde for parret.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful) spiller rollen som Lydia Wells, og Eve Hewson (Robin Hood, The Knick) er Anna Wetherell. I de øvrige roller finder man blandt andre Himesh Patel (The Aeronauts, Avenue 5) som Emery Staines og Ewen Leslie (Top Of The Lake: China Girl) som Crosbie Wells.

The Luminaries er produceret af Working Title Television i samarbejde med NBCUniversal International Studios, Southern Light Films for BBC Two, TVNZ, Fremantle og Silver Reel.

The Luminaries består af 6 afsnit af 60 minutter

HBO Nordic: The Luminaries | Trailer
HBO Nordic: The Luminaries | Trailer
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button