Nyheder

The Leftovers sæson 2 fra 5. oktober på HBO Nordic

hbo the leftoversFor mere end tre år siden forsvandt 2 % af jordens befolkning pludselig. 140 millioner mennesker var væk. Intet land, ingen stat og ingen by blev skånet – bortset fra en lille by i det østlige Texas. Befolkningstal: 9261. Forsvundne mennesker: 0. Dette er udgangspunktet for historien om to familier: familien Garvey, hvis liv blev forandret af The Departure og nu er flyttet til denne særlige by, og familien Murphy, en lokal familie, der ikke umiddelbart blev påvirket af den begivenhed, der forandrede resten af verden.

Efter sidste sæsons afsluttende begivenheder, der kastede Mapleton ud i kaotiske tilstande, ser man i sæson 2 af The Leftovers, at mange søger efter en ny start. Kevin Garvey (Justin Theroux) er fratrådt sin stilling som politichef i Mapleton og flytter sin nye familie til Texas. Nora Durst (Carrie Coon) er med ham, og hun passer det barn, hun fandt foran Kevins dør. Hun er ivrig efter at forlade Mapleton og den tragiske begivenhed, hun oplevede. Kevins datter Jill (Margaret Qualley) er lige så ivrig efter at forlade sin barndomsby og sine venner.

Efter familiens ankomst til Jarden i Texas møder de deres nye naboer, familien Murphy: John (Kevin Carroll) og Erika (Regina King) og deres teenagetvillinger Evie (Jasmin Savoy Brown) og Michael (Jovan Adepo). Matt Jamison (Christopher Eccleston), der er fascineret af denne særlig by, håber på mirakler for hele sin familie. Han er derfor flyttet til byen med sin kone Mary (Janel Moloney), der stadig er påvirket af en voldsom trafikulykke.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kevins ekskone, Laurie Garvay (Amy Brenneman), har forladt den hvidklædte gruppe the Guilty Remnant og er genforenet med sin søn Tom (Chris Zylka), der muligvis har fundet en måde at bearbejde sit knuste hjerte. Meg (Liv Tyler) er stadig med i the Guilty Remnant, men det er ikke længere den samme kult, som hun oprindeligt meldte sig ind i.

Sæson 1 af The Leftovers er baseret på Tom Perrottas populære bog af samme navn. Sæson 2 er på 10 episoder og udvider romanens originale koncept. Serien fortsætter dog med at undersøge, hvordan almindelige mennesker reagerer på ualmindelige begivenheder.

Castet i sæson 2 består af Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Carrie Coon, Ann Dowd, Margaret Qualley, Chris Zylka, Regina King, Kevin Carroll, Jovan Adepo og Janel Moloney.

The Leftovers er produceret for HBO af White Rabbit i samarbejde med Warner Bros. Television. Damon Lindelof (Emmy-vinder for Lost) og den anmelderrost forfatter Tom Perrotta (Oscarnomineret for Little Chrildren og Election) er skaberne af serien. Damon Lindelof, Tom Perrotta, Mimi Leder, Tom Spezialy og Peter Berg er executive producere, mens Gene Kelly, Jacqueline Hoyt, Albert Berger og Ron Yerxa er co-executive producere. Lindelof er showrunner.

I samme kategori

Back to top button