Streamingnyt

The Knick sæson 2

theknick_hbo_guideSæson 2 af serien The Knick har premiere 17. oktober på HBO Nordic

Den 17. oktober er det tid til at vende tilbage til 1900-tallets New York og til Knickerbocker Hospital. Hospitalets læger og sygeplejersker er nytænkende og arbejder konstant på at skubbe til de medicinske grænser i en tid, hvor dødeligheden er høj og antibiotika ikke findes. Dr. John Thackery (Oscar- og Emmy-nominerede Clive Owen) er en intelligent, men stofafhængig kirurg, der står i spidsen for de banebrydende opdagelser. Sammen med resten af hospitalets personale kæmper han med utallige udfordringer, der både relaterer sig til karrieren og privatlivet.

Serien er instrueret af Oscar- og Emmy-vinderen Steven Soderbergh.

Sæson 2 består af 10 episoder.

Sæson 2 har premiere 17. oktober på HBO Nordic
Sæson 1 er allerede tilgængelig på HBO Nordic

 Mere om hovedpersonerne

Image Clive Owen
(Dr. John Thackery)Clive Owen er en britisk skuespiller, der debuterede i Vroom (1988). I 2001 medvirkede han i Robert Altmans Gosford Park, og det åbnede dørene til en international karriere, da han efterfølgende medvirkede i Childen of Men (2006), Inside Man (2006), Sin City (2005) og Closer (2004). Han modtog en Gloden Globe for sin rolle i Closer og blev også nomineret til en Oscar. I år blev han nomineret til en Golden Globe for sin rolle som dr. Thackery.

Image Eve Hewson
(Nurse Lucy Elkins)Eve Hewson er en irsk skuespillerinde, der er datter Bono, forsanger i U2, og Ali Hewson. Hun er kendt for sin medvirken i The 27 Club (2008), og hun er også på rollelisten i This Must Be the Place (2011) og Enough Said (2013). Senere i år spiller hun overfor Tom Hanks i Steven Spielbergs Bridge of Spies.

I samme kategori

Back to top button