Streamingnyt

The Head

- Ny international Viaplay originalserie med danske navne

Den internationale serie ’The Head’, med bl.a. danske Alexandre Willaume, er den næste Viaplay Original. Serien beskrives som en visuelt smuk og hæsblæsende gyser, som foregår på Sydpolen, hvor en mindre gruppe forskeres insisteren på at fortsætte deres vigtige research i klimaforandringerne får fatale konsekvenser.

Serien produceres af The Mediapro Stuido i samarbejde med Hulu Japan og HBO Asia. ’The Head’ har premiere på Viaplay 6. december 2020.

Det er vinter på Sydpolen, hvor solen meget snart forsvinder i de næste seks måneder. En mindre gruppe forskere vælger på trods af det ekstreme vejr at blive på den arktiske forskningsbase Polaris IV for at fortsætte deres forskning i klimaforandringerne. Men da det bliver sommer, og officeren Johan Berg

(Alexandre Willaume) vender tilbage til forskningsstationen på Sydpolen, er gruppen af forskere enten døde eller forsvundet.

En morder er på fri fod, og Johans kone Annika (Laura Bach), som var én af de forskere, der besluttede sig for at blive på Sydpolen, er forsvundet. For at finde hende bliver Johan nødt til at stole på Maggie, en unge læge, som tilsyneladende er forskningsteamets eneste overlevende – eller er hun?

Således udspiller handlingen sig i den nye Viaplay Original ’The Head’ – en gyser med flere internationale stjerner blandt castet som Alexandre Willaume (Hidden), Laura Bach (Those who Kill), John Lynch (‘The Terror’), Katharine O’Donnelly (‘Mary Queen of Scots’) og Amelia Hoy (‘Killing Eve’).

”Denne ambitiøse og atmosfæriske fortælling fra det frosne Arktis blander nordisk noir med Johans Carpenters klassiske rædselsfortælling ‘The thing’ for at skabe en unik oplevelse for seerne. Dertil kommer optagelserne fra det 2000 kvadratmeter store set, der indhyller seerne i et nervepirrende mysterium på et af de mest golde steder på jord. NENT Groups partnerskaber for produktion af indhold er globale, og ’The Head’ er utrolig vigtig for Viaplays portefølje af fantastiske Originals i år”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’The Head’ består af seks episoder, og serien er filmet på Tenerife og Island.

”Vi er meget glade og stolte over at premiere ’The Head’ på Viaplay. Serien har en hæsblæsende og stærk fortælling som appellerer til et internationalt publikum. ’The Head’ er udviklet af et meget talentfuldt team og har et stærkt cast af internationale skuespillere. Vi håber, at serien vil fænge Viaplays seere såvel som seere rundt om i verden”, siger Laura Fernández Espeso, TV Director, The Mediapro Studio.

’The Head’ er instrueret af Jorge Dorado (‘The Pier’) og skrevet af Àlex og David Pastor (‘Carriers’) sammen med Isaac Sastre (‘Al filo de la ley’).

The Head | Official Trailer | A Viaplay Original
The Head | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button