Streamingnyt

The Deceived

- ny krimithriller

Paul Mescal fik sit gennembrud i Normale mennesker og kan snart opleves i krimithrillerserien The Deceived, som får premiere på C More den 1. april. Det irske stjerneskud spiller blandt andre over for Emmett J. Scanlan (Gangs of London, Peaky Blinders).

The Deceived er en gribende og skæbnesvanger historie om lyst og bedrag. Den er produceret af New Pictures, der også stod bag Forsvundet (The Missing), og er skrevet af Lisa McGee (Derry Girls, The White Queen) og hendes mand Tobias Beer.

The Deceived består af fire afsnit og får premiere på C More den 1. april. Du får to afsnit om ugen.

[CMore14dagegratis]

Den centrale karakter i The Deceived er Ophelia Marsh, der studerer engelsk på University of Cambridge og forelsker sig i sin karismatiske og gifte lektor Michael Callaghan. Deres affære bliver afbrudt af et chokerende og tragisk dødsfald, og Ophelia er snart fanget i en verden, hvor hun ikke længere kan stole på sine egne tanker.

Emily Reid (Belgravia) spiller rollen som Ophelia, mens Emmett J. Scanlan (Gangs of London, Peaky Blinders) spiller rollen som lektoren Michael Callaghan. Catherine Walker (Shetland, Versailles) ses i rollen som hustruen Roisin, der er en succesrig skønlitterær forfatter, mens Paul Mescal er Sean McKeough, der bliver Ophelias fortrolige.

Med sin hovedrolle i BBC-hittet Normale mennesker blev Paul Mescal hurtigt udråbt til internationalt sexsymbol. De mange intime scener i serien gav ham en masse opmærksomhed, der handlede om hans krop og udseende, men hans præstationer i serien viste også hans forrygende evne til at formidle en ung mands forvirring, længsel og selvlede.

Han blev siden nomineret til en Emmy, og den 25-årige irske skuespiller fik ikke tid til at hvile på laurbærrene efter sin succes i Normale mennesker. For straks efter skulle han igen folde sit talent ud i rollen som Sean McKeogh, som er handyman og frivillig brandmand i The Deceived.

– Jeg havde to fridage efter optagelserne til Normale mennesker, og så gjaldt det ellers The Deceived. Det er min anden rolle i en tv-serie, så jeg var meget nervøs. Jeg har ikke nok erfaring til at føle mig helt komfortabel ved at træde ind på et set, men jeg blev taget godt imod. Og nerver er nødvendigvis ikke en dårlig ting, siger Paul Mescal om sin medvirken i The Deceived.

C MORE | The Deceived
C MORE | The Deceived
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button