Nyheder

The Curse of Oak Island på HISTORY

The Curse of Oak IslandI over 200 år har rygterne om en hemmelig piratskat ud for Canadas kyst tiltrukket eventyrere og lykkejægere fra hele verden. De er alle rejst tomhændet hjem, og seks personer har mistet livet. Fra den 10. januar fortsætter brødrene Rick og Marty Lagina deres søgen efter svar i en helt ny sæson af The Curse of Oak Island på HISTORY.

Den lille ø Oak Island ud for Nova Scotias kyst siges at gemme på en af historiens største skatte. Siden slutningen af 1700-tallet er der blevet brugt formuer på eftersøgninger, og liv er gået tabt, men ingen har formået at opklare gåden. En gammel profeti siger, at syv mennesker må dø, før skatten bliver fundet. Indtil videre er seks omkommet i ulykker gennem årene…

Sidste år gjorde Lagina-brødrene en række afgørende fund i borehul 10-X og den berygtede “Money Pit”, og nu er de klar til at bruge avanceret teknologi til at grave endnu dybere på øen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De får følgeskab af researchere og gæster, indgår nye alliancer og udforsker opsigtsvækkende teorier. Ingenting skal stoppe dem fra at finde ud af, hvad der er begravet på Oak Island!

Vil det omsider lykkes for Rick, Marty og deres team at finde den myteomspundne skat? Eller vil de – som så mange håbefulde eventyrere før dem – blot støde på nye forhindringer? Eller endnu værre: finde beviset på, at en dødelig forbandelse virkelig beskytter øens hemmeligheder?

Oak Island har nedkæmpet eller ruineret alle, som har forsøgt at løse mysteriet, heriblandt en lang række spekulanter, ingeniører og kendisser som John Wayne, Errol Flynn og tidligere præsident Franklin D. Roosevelt. Hvis Marty og Rick Lagina skal risikere de mange ekstra millioner, som kræves for at nå til bunden af “Money Pit”, har de brug for et gennembrud.

Aldrig har så meget stået på spil… Er Oak Island klar til at kræve sit næste offer?

Sæson 4 af The Curse of Oak Island består af 17 afsnit og sendes tirsdage kl. 21.00 fra den 10. januar på HISTORY. Umiddelbart før premieren, tirsdag den 10. januar kl. 20.00, vises et særafsnit med en opsummering af forrige sæson samt en introduktion for helt nye seere.

I samme kategori

Back to top button