Streamingnyt

The Bachelor kommer på dansk på TV 2 Play

TV 2 har købt rettigheder til en dansk version af det verdensomspændende datingprogram ’The Bachelor’, som skal være med til at styrke TV 2 PLAY oprindeligt hen over sommeren 2020, men pga Corona nu udsat til senere på året.

Relations-tv og reality, herunder konkurrencedrevne realityformater, er programgenrer, der fungerer godt på streaming, og som derfor er et af TV 2 PLAYs fokusområder.

– Vi ser det allerede i dag med programmer som ’Landmand søger kærlighed’, ’Hjem til gården’, ’Nybyggerne’ og ’Date mig nøgen’, og med en stærk og veldefineret konkurrencemotor kan ’The Bachelor’ det samme. Når vi samtidig har at gøre med en af verdens helt store realitysucceser, tør vi godt drømme stort og tro på, at en dansk version kan ramme plet hos vores streamere på TV 2 PLAY, siger Sune Roland Jensen, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2 har i mange år har favnet realitygenren i hele sin spændvidde og på den TV 2’ske måde – med programmer som netop ’Landmand søger kærlighed’ og ’Nybyggerne’ som nogle af de mest sete. Derfor er forventningen også, at ’Bachelor’, som bliver den danske titel, vil kunne bidrage til at styrke TV 2 PLAY i sommermånederne.

– Vi går en sommer i møde med store sportstilbud som Tour de France, OL, EM-fodbold, Le Mans og Wimbledon, og med ’Bachelor’ sørger vi for det stærkest mulige supplement til sport. Intet er som bekendt større end kærligheden, og vi går all in og sender hele fire programmer om ugen i otte uger, så vi giver rig mulighed for at dykke ned i de største og stærkeste følelser, der findes, fortæller Sune Roland Jensen.

Alt fra cast til klipning i ’Bachelor’ bliver naturligvis skræddersyet til TV 2, hvor vi altid har fokus på at fortælle hele historier om ægte mennesker, lyder det fra  programmets redaktør Thomas Richardt Strøbech.


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button