Lyd og andet tilbehørLyd produktnyt

Test: Tronsmart Mega Pro – Bluetooth højtaler med masser af power

Vi har før anmeldt Tronsmart produkt her på DIGITALT.TV, nemlig true wireless øretelefonerne apollo bold. Nu er turen så nået til et produkt i en lidt anden vægtklasse, nemlig Tronsmart Mega Pro, der er en Bluetooth højtaler i den lidt tungere klasse, men til en attraktiv pris omkring 550 – 600 kroner. Tjek dagspriser hos Pricerunner her

Tronsmart har ry for at levere meget lyd for pengene, læs om Tronsmart Mega Pro lever op til det i vores anmeldelse herunder.

Tronsmart Mega Pro er til rådighed af Tronsmart (Vi skal derfor markere med artiklen med annonce, men de har ikke haft indflydelse på DIGITALT.TV’s vurdering)

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udpakning og design

Tronsmart Mega Pro udpakket
Tronsmart Mega Pro udpakket – Der er også en bærepose udover det som ses på billedet

Med I kassen finder vi udover selve højtaleren:

  • Transportpose
  • USB-A til USB-C kabel
  • 5mm til 3.5mm stik kabel
  • Brugermanual

Højtaleren vejer 1780 g, der allerede ved udpakningen lover godt i forhold til at der er noget gods i denne højtaler.

Tronsmart Mega Pro tilslutninger

Med sin størrelse 250 x 82 x 104 mm, så er der blevet plads til et batteri på 10400mAh internt og USB-C lade port, USB-A port, 3.5mm aux-in port, TF/micro SD kort port.

Du kan, udover at forbinde via bluetooth (5.0), altså også afspille musik fra et SD kort eller USB Flash drive, måske praktisk til en fest f.eks. hvor man bare gerne vil have musik kørende i baggrunden og ikke risikere at bluetooth forbindelsen ryger, hvis man er for langt væk fra højtaleren.

Højtaleren er sikret mod vand efter IPX5 standarden, så den går altså i stykker ved lidt vand.

Tronsmart Mega Pro Top

På toppen finder vi touch knapperne, hvor du kan styre afspilning og lydstyrke. Der er også en mikrofonknap til aktivering af taleassistent på din smartphone og telefonopkald samt en NFC pairing knap.

EQ knappen giver mulighed for tre forskellige lyd indstillinger med lysangivelserne:

  • Slukket – mega bass (standard)
  • Grøn – stemmeoptimeret
  • Blå – 3D lyd (surround fornemmelse)

M knappen lyser rødt, når højtaleren oplades. Der følger ingen oplader med, men du har sikkert noget, der kan bruges. Det tager omkring 4 – 5 timer for en fuld opladning, når batteriet er helt tomt.

Lydkvalitet

Tronsmart Mega Pro internal

Tronsmart Mega Pro kan spille ret højt, og som forventet så er der som standard fokus på bassen. Men vi vil rose den for ikke at gå bas amok. Lyden forbliver naturlig, og bassen tager ikke helt over.

Så skiftede vi over til noget mere stille musik med den danske guitarist Ginne Marker. Her fandt vi en klar fordel ved at skifte EQ mode til grøn, altså den stemmeoptimeret optimering. Tronsmart Mega Pro leverer faktisk en bedre præstation end ventet med denne slags musik.

EQ-indstillingen blå, altså surround effekten var vi dog ikke så vilde med, her synes vi lyden blev for unaturlig.

Skal vi lige vende batteritiden, så angiver Tronsmart selv op til 10 timer, men det er naturligvis ikke ved fuld volume. De 10 timer er ved 50% lydstyrke, spiller du får fuld lydstyrke, så skal du ikke regne med så mange. Du kan i øvrigt godt lade en smartphone via USB-A stikket på højtaleren, men det trækker selvfølgelig fra i batteritiden på højtaleren.

Konklusion

Tronsmart har med Mega Pro modellen et godt bud på en bluetooth højtaler, til de lidt mere krævende der gerne vil have noget power på lyden, uden at det skal koste en bondegård.

Lydmæssigt får du bestemt meget for pengene, og den kan også sagtens bruges til mere stille musik end Pop og Heavy Rock, til den slags kan det anbefales at skifte til EQ indstillingen grøn.

Med en pris uden 600,- får du en højtaler der også byder på mulighed for SD kort eller USB flash drive afspilning.

Tronsmart Mega Pro godt koeb digitalttv


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button