Radio og Podcast Nyt

Telia og Call me kunder får adgang til podcasts fra Podimo

Inden årets udgang tilbydes alle Telia og Call me kunder med mobil-, bredbånd- eller mobilt bredbåndsabonnement fri adgang til Podimo som ekstra service uden omkostninger.

Podimos podcasts byder på et stort udvalg af kvalitetsindhold fra et omfattende katalog af originale og eksklusive, reklamefri podcasts. Der kan lyttes til en masse spændende navne og titler, der bl.a. tæller Mads Steffensen, Geggo & Cengiz, Casper Christensen, Frank Hvam, Hav & Kamal, ’Det, vi taler om’, ’Fries Before Guys’, ’Her Går Det Godt’, ’Narkobetjenten’ og mange, mange flere. Podimo kan lyttes til over hele verden, så længe appen er downloadet i Danmark.

“Vi ser en stigende efterspørgsel fra kunder, der gerne vil samle familiens løsninger inden for mobiltelefoni, internet og streaming. Samtidig stiller familierne højere krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Podimo som ekstra service uden omkostninger til alle vores eksisterende og nye mobil-, bredbånd- eller mobil- bredbåndskunder. Med Podimo får Telias og Call mes kunder fri adgang til en perlerække af podcasts i verdensklasse, når og hvor de ønsker det,” siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hos Podimo er der også begejstring for at kunne invitere Telias kunder indenfor i lyduniverset:

”Vi er enormt glade for samarbejdet med Telia, der åbner for en masse nye muligheder, både for os og Telia. Partnerskabet kommer som det seneste i en række partnerskaber, som vi har lanceret i løbet af 2023, og som alle bidrager til, at endnu flere nu får glæde af vores omfattende lydunivers. Sammen med Telia glæder vi os til at kunne bidrage til, at danskere nu i højere grad får muligheder for at lytte til en masse lydindhold af høj kvalitet.” siger Emilie Korning, Commercial Country Manager Denmark hos Podimo.

Podimo er den nyeste tilføjelse til Telias underholdningsunivers, der allerede omfatter Netflix, HBO Max, Viaplay, Spotify, TV 2 Play samt Discovery+.

Kilde: Telia presse

I samme kategori

Back to top button