Branche-Nyt

Telia og YouGov undersøgelse – mange har tv-kanaler de aldrig ser

Markedet for flow-tv er i opbrud. Danskerne er blevet mere selektive, og mange er trætte af at betale for meget for kanaler, de aldrig ser. Det viser en ny undersøgelse fra Telia og YouGov. Fremtiden er billigere og mere fleksibel, mener Telia.

I en ny analyse foretaget blandt 2.506 danskere svarer præcis halvdelen, at de har mellem 5 og 24 kanaler i deres tv-pakke, som de aldrig ser. Generelt er følelsen af at spilde penge på for store tv-pakker mest tydelig hos de travle 31- til 49-årige.

De yngste, teenagerne, synes ydermere at have et behov, der slet ikke opfyldes af de store, generelle tv-pakkeløsninger. Således svarer hele 18 pct af de 15- til 19-årige, at de i dag har mere end 25 tv-kanaler, som de aldrig ser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De nye tal overrasker ikke Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia:

”De helt unges svar afspejler den fremtid, vi som udbydere skal leve op til. Derfor satser vi i høj grad på mindre, billigere basispakker og tilkøb af enkeltkanaler, der kan fungere på alle platforme – også mobilt – og som naturligvis kan kombineres med streamingtjenester som fx HBO, pay-per-view events og YouTube. Det betyder, at du kan have fx sommerens store sportsbegivenheder med i sommerhuset, og du kan se dine yndlingsfilm og -serier på den store skærm via Chromecast eller AirPlay. Dermed får kunderne den individuelle løsning og maksimale valgfrihed, som de efterspørger”.

Kun 6 pct. af alle adspurgte i undersøgelsen ville ikke undvære én eneste af deres tv-kanaler, mens hver tiende helt har fravalgt adgang til flow-tv.

Hvor mange tv-kanaler, som du har adgang til, ser du aldrig – og kunne godt undvære?

Tv-survey

Kilde: Telia presse

I samme kategori

Back to top button