StreamingnytBranche-Nyt

Telia vil sælge tv til alle – også dem uden Telia bredbånd eller mobilabo

Telia tvDanskerne får nu en ny tv-udbyder at forholde sig når de skal vælge tv-pakke, det efter Telia åbner for en ny måde at sælge deres tv tjeneste på.

Men med det nye tilbud, så behøver du ikke have dit bredbånd eller mobil abonnement hos Telia.

Hos Telia har man op til i dag solgt sin tv-løsning med bredbånd og tv-boks. Det nye tilbud er baseret på, at man ser tv i sin Computer web browser eller via apps til mobil eller tablet, og dette altså uanset mobil eller bredbåndsabonnement.

Hidtil er det primært tjenesten Watz Me Now, der har solgt deres tv-pakker uden yderligere krav om at du samtidigt skulle købe noget andet samtidigt, bredbånd eller mobilabonnement.

Her Telia’s TV pakker

Telia TV billigste pakke 4ONE koster 99 kroner om måneden, her får man adgang til DR’s kanaler, TV 2 og Kanal 5.

Mellempakken 4MORE giver adgang til yderligere 10 kanaler – heriblandt Eurosport, MTV, TV2 Film og News, Discovery og 6’eren og Canal 9 og koster 249 kroner om måneden, mens fuldpakken 4ALL med 41 kanaler ligger på 329 kroner.

Du kan udover de faste pakker supplere med tillægskanaler eller tillægspakker  fra 9,-/måned

Telia TV app’en giver deruder mulighed for at leje de nyeste film i filmbibliotek, og brugeren kan let starte programmer forfra, hvis de misser starten.

Der er 30 dages opsigelse på Telia’s TV løsning til computer, tablets og smartphones.

Begrænsning på samtidige enheder

En få nogle nok væsentlig begrænsning ved tjenesten er dog at man med Telia TV kun kan streame på én enhed ad gangen. Det er på grund af rettighedsspørgsmål, fortæller Telia.

Du kan benytte tjenesten på op til fire forskellige enheder, men altså ikke samtidigt.

Telia TV uden bredbånd leveres udelukkende til computer, tablet og smartphones. Telia oplyser overfor DIGITALT.TV, at man arbejder på at introducere AirPlay og Chromecast inden for kort tid, så man trådløst kan få indhold fra mobil og tablet op på skærmen derhjemme.

Telia TV har også en begræsning for de der ikke kan undvære Viasat’s tv-kanaler. Du må således undvære kanaler som TV3, TV3+ med flere.

Tror på tv som selvstændigt produkt

”Vi har fokuseret på at give danskerne frihed til at vælge vores tv-produkt uden samtidig at tvinge dem til at købe fx bredbåndsforbindelser hos os. Det er sådan, markedet hidtil har fungeret, men hvorfor skulle vi ikke turde udfordre det og i stedet give danskerne friheden til selv at vælge? Derfor har vi simpelthen udviklet et tv-produkt, hvor man som kunde får lov at tænke den anden vej rundt. Først beslutter man sig for Telia TV og de kanaler, man vil have, dernæst kan man beslutte, om man har brug for det som et supplement på mobilen, tablet og laptop, eller om man også vil tilkøbe en boks til hjemmet,” siger Christoph Nørgaard.

Telia TV sigter på et fem- eller sekscifret antal kunder i løbet af næste år.

Se mere på http://ww3.telia.dk/tv/

Kilde: Telia presse / Computerworld

I samme kategori

Back to top button