Streamingnyt

Telia TV – Alle kampe fra VM til alle og første måned fortsat gratis

Intet kan samle nationen om skærmen som et VM i fodbold. Derfor har Telia valgt at alle TV-kunder skal have fri adgang til samtlige VM-kampe – uanset hvilken tv-pakke man har. Samtidig holder Telia fast i at tilbyde første måned gratis. Dermed kan alle danskere kvit og frit se samtlige 64 VM-kampe med dansk kommentator uden ekstra omkostninger.

”Hvert år dropper titusindvis af danskere deres kabel-tv-pakke. Det er for dyrt og for bøvlet her i 2018. Men vi ved, at intet kan samle danskerne om skærmen som et VM i fodbold. Derfor tilbyder vi både nye og eksisterende kunder en nem og smidig – og ikke mindst rigtig billig – løsning til at se samtlige kampe på”, fortæller Telias privatkundedirektør Gustav Berghog.

Tag VM med på ferie

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”I Telia vil vi gerne give danskerne frihed. I modsætning til det gammeldags kabel-tv kan du med Telia TV nemt og enkelt se tv på alle tilgængelige platforme. Du henter bare app’en, så er du kørende, og du kan frit tage Telia TV med dig på ferien i udlandet. Der er ingen begrænsninger”, siger Gustav Berghog.

Han henviser til, at Telia TV både findes til iOS, Android og som den eneste danske tv-app også til Apple TV. Det er altså muligt at se Telia TV på alle typer af skærme.

”Det kræver selvfølgelig rigtig meget data, hvis man vil streame alle de store kampe til VM. Men også uden VM kan vi se, at danskerne dataforbrug bare stiger og stiger. Derfor lancerede Telia for nylig Fri Data til vores kunder, så er du sikker på ikke at løbe tør for data, uanset om du så streamer samtlige 64 kampe og også lige vil gense din favoritkamp i tv-arkivet. Det er et af de såkaldte pain-points, som Telia gør op med”, siger Gustav Berghog.

Alle VM-kampe kommer med i grundpakken

Ud fra devisen, at ingen skal gå glip af VM, er Telias særlige VM-tiltag skruet sammen ved, at Telia under VM placerer de danske tv-stationer, der sender minimum én VM-kamp, i den billige grundpakke. Dermed får alle Telias tv-kunder fri adgang til samtlige VM-kampe med dansk kommentator uden ekstra omkostninger. Således får alle Telia TV kunderne adgang til DR1, DR3, TV 2 og TV 2 Sport.

Tjek vores komplette TV Guide til VM Slutrunden 2018 her

FAKTA OM TELIA TV

Telia TV grundpakken koster normalt 99 kr. om måneden – læs mere her

Med Telia TV grundpakken kan øvrige kanaler købes enkeltvis

Med Telia TV får man fri adgang til TV-arkiv

Med Telia TV kan de fleste udsendelser startes forfra (afhængig af rettigheder)

Telia TV hentes som app på iOS, Android og Apple TV

Telia TV kan ses på tv via Chromecast

Kilde: Telia presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button