Net-TV

Telia snart klar med Danmarks største udvalg af film

teliatv logoMed et udvalg på over 2.000 film bliver Telia TV nu Danmarks største videobutik med leje af film direkte via fjernbetjeningen (Video on Demand). Samtidig får man, som bredbåndskunde, nu også adgang til DR’s store arkiv. Det betyder, at Telia TV via telefonstikket i dag byder på markedets mest attraktive TV-basispakke, der omfatter 19 digitale TV-kanaler samt VoD-filmleje – og hvor adgang til DR’s arkiv, Start Forfra og DR HD – ikke koster ekstra

Telia TV, der er en del af Telia’s tripleplay-tilbud (bredbånd, telefoni og TV via telefonstikket), lancerer i dag adgang til DR’s arkiv samt til Danmarks største videobutik med leje af film via fjernbetjeningen. Her og nu får Telia TV-kunder udvidet deres film-udvalg fra omkring 600 til 900 film samt masser af TV-programmer, fra DR’s enorme arkiv. Desuden vil der blive tilføjet ca. 300 film til Telias Movieshop, hver måned de næste fire måneder, så Telia TV efter sommerferien har 2.100 film at vælge mellem. De mange nye film er resultatet af et samarbejde Telia i Danmark har indledt med en af Nordens største filmdistributører SF Anytime.

De nye funktioner, der i dag bliver tilføjet Telia TV, er ifølge Telias Trend Rapport 2010 stærkt efterspurgt af forbrugerne. I dag ser hver tredje forbruger maksimalt halvdelen af TV-programmerne i den planlagte sendetid. Det vidner om, at danskerne er blevet mere kræsne og i højere grad selv vil bestemme, hvad de vil se, og hvornår de vil se det.

“Fremtidens TV-muligheder lægger i høj grad op til, at forbrugerne gerne selv vil og kan bestemme, hvornår de vil se TV. De ønsker i større og større grad ikke længere at være bundet af udsendelsestidspunktet, men vil kunne se udsendelsen, når de har lyst. Det ønske imødekommer vi nu i endnu højere grad ved at udvide vores Video on Demand-tilbud og give adgang til DR’s store arkiv,” siger Ken Andersen, direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Som de eneste i Danmark, der udbyder TV via telefonstikket, tager Telia ikke ekstra betaling for “pakken” med DR’s arkiv, Start Forfra-funktionen og DR HD. Det hele er inklusive i Telia TV’s basispakke, der også omfatter 19 TV-kanaler samt adgang til at leje film med fjernbetjeningen.

FAKTA OM TELIA TV (IPTV)
Nye kunder kan lige nu for 199 kr/mdr. få:
– 10 Mbit/s bredbånd med trådløs router og adgang til bredbåndstelefoni
– Telia TV med digital TV-boks og basispakken, der indeholder

  • 19 digitale TV-kanaler (inkl. DR HD)
  • Pause og Start Forfra-funktion, hvor man kan starte et live TV-program forfra, hvis man kommer for sent .
  • Adgang til Telia Movieshop, der nu giver adgang til leje af 900 film (NYT!), bliver udvidet med yderligere 1.200 film over de næste fire måneder.
  • Fri adgang til DR’s arkiv – “dr.dk tv” (NYT!)

Som andre TV-udbydere tager Telia et kortgebyr på 300 kr. pr halve år. Oprettelsen udgøres af en engangsudgift på 299 kr. ved køb af 10 Mbit/s. bredbånd

Fakta om dr.dk tv
Indholdet fra DR i dr.dk tv svarer i store træk til indholdet i DR’s egen arkivfunktion på dr.dk/tv og dækker programmer fra DR1, DR2, DR Ramasjang og DR K. En udsendelse vil være tilgængelig i dr.dk tv umiddelbart efter, at udsendelsen er slut, og der kan ligeledes både spoles og pauses i arkiv udsendelser, præcis som Telia TV’s Start Forfra funktion. Udsendelser fra dr.dk tv vil være tilgængelig i 4 uger efter sendetidspunktet og er uden omkostninger.

Fakta om Telia Movieshop

  • MovieShop er en del af dit Telia TV-abonnement
  • Alt foregår med fjernbetjeningen
  • Film koster fra 29 kr./stk. og du har den i 24 timer
  • Filmen afleveres automatisk
  • Udvalget er lige nu på mere end 900 film – men stiger til 2.100 hen over de næste fire måneder

 

Kilde: Telia presse

I samme kategori

Back to top button