Streamingnyt

Telia lancerer kampagne for streaming

Telia er gået i luften med en ny kampagne, der giver nye kunder en valgfri streamingtjeneste i op til tolv måneder i forbindelse med oprettelsen af mobilabonnement.

’Alle i familien skal have den bedste streaming’ og ’Valgfrihed’ er omdrejningspunkterne for kampagnen, der både skal give kunderne deres foretrukne underholdning fra de største og bedste streamingtjenester, men også muligheden for at styre udenom store pakker med forudbestemt indhold.

Kampagnen med valgfri streamingtjeneste i seks eller tolv måneder gælder ved køb af mobilabonnementerne SMART40 og ONE, der begge er med 5G og uden binding. Med et SMART40-abonnement får kunden fri tale og 40 GB data til 159 kr. inkl. en valgfri streamingtjeneste i seks måneder. ONE-abonnementet giver kunden fri tale og fri data til 249 kr. samt en valgfri streamingtjeneste i et år

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi er stolte af vores streamingunivers, der har et attraktivt og bredt udvalg. Vores kunder kan frit vælge hvilke services de ønsker, og med denne kampagne går vi benhårdt efter at tage ejerskab i streamingkategorien. Vores ambition er at være hele familiens førstevalg, og vi er overbeviste om, at stærke underholdningsløsninger er en væsentlig del af det,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Telias kundetilbud på underholdningsfronten indeholder både Netflix, HBO Max, TV 2 PLAY, Discovery+ samt Spotify. Telia arbejder på at føje yderligere streamingløsninger til underholdningsporteføljen.

Læs mere på Telia.dk

Kilde: Telia presse

I samme kategori

Back to top button