Branche-Nyt

Telia indgår samarbejde med POWER/Expert

Et nyt samarbejde mellem Telia og POWER betyder, at elektronikkæden fra den 3. november kan tilbyde kunder at købe mobilabonnementer fra Telia i både 21 Power-varehuse og 25 Expert-forretninger landet over.

Som leverandør af mobil, internet, tv og streaming passer Telias profil godt sammen med POWER, der står stærkt med varehuse i hele landet, samt status som en af danskernes foretrukne elektronikleverandører.

I første omgang vil samarbejdet indeholde mobilabonnementer, men i fremtiden vil kunder også kunne købe bredbåndsløsninger og andre produkter fra Telia hos POWER og Expert.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er meget glad for, at kunder hos POWER og Expert i fremtiden vil kunne købe produkter fra Telia, der hvor de handler forbrugerelektronik. Telias mission er at være familiens foretrukne leverandør inden for mobil, internet, tv og streaming, og på den rejse er POWER en stærk allieret. Vi har høstet mange og gode erfaringer fra vores foreløbige samarbejde, og vi glæder os til at rykke endnu tættere sammen, så vi kan give danskerne bedre mulighed for at møde flere af vores brands ude i varehusene landet over,” siger Telias privatdirektør Lone Kyhl Hendriksen.

Aftalen mellem Telia og POWER/Expert er en udvidelse af det eksisterende partnerskab, hvor produkter fra Telias lavprisselskab Call me allerede indgår i sortimentet hos elektronikkæden.

Hos Power ser man også frem til at udvide samarbejdet:

”Telia og POWER er et rigtig godt match. Hos POWER vil vi gerne give vores kunder et bredt udvalg af relevante produkter. Med Telia på hylderne, får vores kunder nu mulighed for at vælge en løsning, der dækker hele familien til en rigtig god pris,” siger Jonas Lindquist, salgschef for Telecom i POWER.

Kilde: Telia presse

I samme kategori

Back to top button