StreamingnytBranche-NytNet-TV

Telenor lukker streamingtjenesten Comoyo View

comoyo“Vi tror, der er plads til en skandinavisk aktør. Vi tror ikke slaget er tabt. Vi tror, det er nu, det begynder,” sagde Karianne Melleby, chef for Comoyo View til norske Kampanje.com, da tjenesten blev lanceret som beta tjeneste i Sverige og Norge. Der blev også kigget på at lancere i Danmark, men det blev aldrig til noget og nu lukkes tjenesten helt. 

På Comoyo’s hjemmeside står der at tjenesten lukker pr. 1. november. Man nævner som årsag, at der siden Comoyo startede er tilkommet række større internationale aktører på banen, der har sendt prisen for godt indhold i vejret og gjort konkurrencen om kunderne hårdere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Comoyo tjenesten blev oprindeligt lanceret tilbage i 2011 som en filmleje tjeneste. C More indhold, som også var en væsentlig bestanddel på Comoyo View, er i Sverige og Norge fremover at finde på tjenesten Filmnet. I Danmark har vi YouBio med C More indhold.

I Norge lancerer Telenor/Canal Digital C More Play som afløser for Comoyo med film og serier for 79,- / måned på tv, pc, ipad osv.

I samme kategori

Back to top button