Branche-Nyt

Teledan-Witronic ændrer navn og samler kræfterne på en adresse

Det er snart store flyttedag i én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af materialer, projektering og rådgivning i signalforsyning på radio/TV- og dataområdet. Samtidig skifter Teledan-Witronic navn til DKT Connect A/S.

DKT Connect A/S flytter til en ny adresse i Kirke Såby vest for Roskilde. Kirke Såby ligger centralt placeret midt på Sjælland få kilometer fra Holbæk-motorvejen. På den nye lokalitet kommer DKT Connect A/S til at bo under samme tag som sin ejer, DKT A/S. Flytningen indebærer lukning af de nuværende kontorer og lager på Bjerringbrovej 147 i Rødovre og Norgesvej 10A i Horsens.

DKT Connect A/S er specialister i netværk, fibernet, coax-installation, monteringsmateriel og hovedstationer. Virksomheden leverer udstyr og rådgivning til en bred skare af kunder: Fra den lokale installatør til de største udbydere både herhjemme og i udlandet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kunderne er typisk udbydere af TV og bredbåndstjenester i øvrigt, herunder bredbåndsselskaber, små og store elinstallatører, grossister og højt specialiserede fagfolk i antenne- og IT-branchen. ”Vi er glade for at vi kan samle styrkerne under ét tag, hvilket giver en bedre team-dynamik og dermed kundeservice. Nogle kunder vil få lidt længere til vores kontor og lager, men hvis man skal bruge varerne hurtigt, så tilbyder vi budlevering. Kvalitet og service forbliver i top. Alle vores dygtige medarbejdere i Rødovre flytter med. Geografien er ny – ansigterne og ekspertisen er velkendt og som før,” siger Christian Emborg, som er administrerende direktør i DKT.

Kilde: DKT presse

I samme kategori

Back to top button