StreamingnytNet-TV

Teknik update fra HBO Nordic

HBO i DanmarkDen tekniske udvikling har taget meget længere tid, end HBO Nordic oprindeligt havde forventet, men de er i gang med at forbedre tjenesten, oplyser de.

Her er seneste status fra HBO Nordic:

  • HBO Nordic er i fuld gang med at forbedre deres billedkvalitet. Det tager et par uger før alt indhold er blevet re-encodet, men indtil videre er hele Game of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, Banshee, Vikings, Veep, Continuum, Magic City, Newsroom og Girls blevet forbedret.
  • Arbejdet er færdiggjort på deres Xbox-app, som nu vil blive afleveret til godkendelse hos Microsoft.
  • Der lægges pt. sidste hånd på en update af vores iOS app, der inkluderer en opgradering af airplay, som vil gøre det muligt at se deres service i fuld skærm på tv’et.
  • HBO Nordic arbejder hårdt på at få opdateret Samsung 2011 app’en, så brugeroplevelsen kan blive langt bedre. Spolefunktionen bliver bl.a. fixet. Denne update bliver sendt til godkendelse hos Samsung i denne uge.
  • Der arbejdespå at få apps direkte på PS3 og AppleTV, men det kommer til at tage længere tid.

HBO Nordic oplyser desuden at man er klar over, at der er et stærkt ønske om at HBO Nordic bliver tilgængelig på endnu flere devices, og det er en af deres topprioriteter med tiden at kunne nå brugerne på hver deres foretrukne platform. 

Kilde: HBO Nordic Facebook

I samme kategori

Back to top button