YouSeeBranche-Nyt

TDC og YouSee gav mangelfulde oplysninger

TDC og YouSee, der begge er en del af TDC A/S, har i breve til deres kunder undladt at oplyse om muligheden for, at en gruppe kunder kan blive fritaget for et nyt gebyr for brevpost. Forbrugerombudsmanden indskærper over for TDC A/S, at selskabet fremover skal overholde markedsføringsloven.

TDC og YouSee varslede i foråret 2014 deres kunder om, at de fra den 1. juli skal betale et månedligt gebyr på 29 kroner, hvis de fortsat ønsker at modtage fysisk brevpost.

Imidlertid fremgik det ikke af kundebrevet, at kunder uden adgang til computer eller uden e-mailadresse kunne blive fritaget fra gebyret, hvis de kontaktede kundeservice inden for en given frist.

Forbrugerombudsmanden vurderer, at den vildledende og mangelfulde information i kundebrevet kan have fået flertallet af kunderne uden computer eller e-mailadresse til at betale gebyret.

Forbrugerombudsmand Henrik Øe siger:

”Jeg finder det kritisabelt, at TDC og YouSee undlader at oplyse om, at nogle kunder kan slippe for at betale brevpostgebyret. Det er ulovligt at skjule væsentlige oplysninger, og jeg har derfor indskærpet over for selskaberne, at de fremover skal overholde reglerne.”

Kilde: Forbrugerombudsmanden presse

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close