Radio og Podcast Nyt

Talk Town og Podimo – Vil du betale for podcasts?

Podcasts er oppe i tiden og hvor det typisk har været gratis at lytte til disse, så er markedet for betalingstjenester indenfor podcasts på vej frem, også i Danmark, hvor både Egmont koncernen og det nye firma Podimo lancerer betalingstjenester for podcasts.

Talk Town – fra Egmont 59,- / måned

Talk Town podcast tjenesteEgmonts platform hedder Talk Town og har en ambition om at være det førende betalingsunivers for podcasts i Danmark. Talk Town er lanceret i beta og et månedligt abonnement koster 59 kr.  med 14 dages gratis test mulighed.

Man vil tilbyde hundrede udsendelser produceret og redigeret af erfarne redaktører og journalister fra landets mest kendte magasinredaktioner samt med bidrag fra stærke eksterne kræfter, hedder det i pressemeddelesen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Talk Town vil man finde et bredt spektrum af historier og serier. Egmont Publishing transformerer de bedst sælgende historier fra ALT for damerne og ALT.dk til helt nye lyd-oplevelser. En række kendte redaktører som Jesper Uhrup (Gastro), Frederik Lenz Andersen (Euroman og Eurowoman) og Nikolaj Vraa (Her&Nu) vil bidrage til podcast-universet, som også vil rumme stærke personhistorier fra Egmonts ugeblade. Talk Town vil derudover have podcasts med gode råd og debatter inden for både fitness, fashion og forældreskab samt en række andre relevante emner til både mænd og kvinder.

“Alle vores podcasts bliver produceret in house og i bedste kvalitet. Vi er overbeviste om, at der er vilje til at betale for dansk højkvalitets-indhold. Markedet har nok plads til en eller to store platforme af den her type – og vi forventer at blive den ene,” siger Klaus Høeg-Hagensen, administrerende direktør i Egmont.

Podimo – med kendte navne både for og bag

Podimo logoBag Podimo står blandt andre serieiværksætteren Morten Strunge og tidligere tv-vært og underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel. Podimo har store ambitioner både i Danmark, men også i forhold til det europæiske marked. Podimo lanceres i Danmark i starten af september.

– Vi vil være folks foretrukne sted at hente podcasts. Danmark skal vise vejen. Der skal vi gøre os nogle erfaringer på indholdet og appen, og så skal vi skalere ud i Europa med vores erfaringer, siger Nikolaj Koppel til Mediawatch.dk.

podimo podcastereFor at få gang i forretningen i Danmark satses der på kendte navne som som komiker Casper Christensen, skuespiller og filminstruktør Hella Joof, podcastduoen Third Ear og kok Umut Sakarya, som bl.a. har været med i DR3-serien “Tyrkersvin.

Abonnementsprisen hos Podimo kommer forventeligt til at ligge mellem 60 – 80 kr. Forventningen til antallet af abonnenter ligger på ca. 100.000 inden for tre år.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button