Smart Home produktnyt

tado° virker med dansk Google Home assistent

tado°, der er stiftet i 2011, tilbyder løsninger til intelligent styring af klimaet i hjemmet. Med sine Smart Thermostater beregnet til opvarmning og nedkøling fungerer tado° som klima assistent med Skills som Geofencing, Weather Adaptation, Open Window Detection og Air Comfort.

tado° glæder sig over at Google Home nu er klar på dansk. I forlængelse af udrulningen i de øvrige europæiske lande giver integrationen med Google Home nu også danske tado°brugere mulighed for at drage nytte af endnu flere brugervenlige muligheder, når det gælder måden hvorpå deres varme- og nedkølingssystemer styres.

Med Assistant på Google Home kan tado°brugere indstille, øge og sænke temperaturen i deres hjem fx med følgende kommando: ”Ok Google, sæt temperaturen i stuen til 22 grader”, eller ”Ok Google, forøg temperaturen i soveværelset med tre grader.” På denne måde vil danske tado° brugere nu have mulighed for at styre temperaturen i hjemmet alene ved hjælp af stemmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Siden den officielle introduktion af den intelligente højtaler første gang fandt sted i Europa i 2017, er tado°gået sammen med Google og har integreret Google Assistant med alle sine enheder for at skabe en mere energibesparende og behagelig oplevelse i hjemmet – det gælder både tado°Smart Thermostat og Smart Radiator Thermostat samt Smart AC Control. Tado har nyligt lanceret en V3+ model af deres termostat der nu også givet dig indblik i luftklimaet i dit hjem.

Tjek dagspriser på Tado produkter hos Pricerunner.dk her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button