Smart Home produktnyt

Tado har solgt over 2 millioner Smart Termostater i Europa

tado° annoncerer, at virksomheden har solgt over 2 millioner Smart Termostater i Europa. Mens den første million Smart Termostater blev solgt i løbet af de første 7 år af virksomhedens eksistens, så blev den anden million Smart Termostater solgt på blot 2 år, hvilket understreger den kraftige vækst i branchen.

DIGITALT.TV har tidligere testet Tado termostaten og du kan læse vores test her

I en tid hvor energipriserne når helt nye højder, og frustrerede kunder må affinde sig med stigende varmeudgifter, er intelligent energistyring blevet vigtigere end nogensinde. Med 1 million solgte Smart Termostater i perioden 2020 – 2022 spiller tado° en stor rolle, når det handler om at få danskerne og resten af europæerne til at tage intelligent opvarmning til sig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Med vores know-how og vores intelligente teknologier ønsker vi at revolutionere energimarkedet og sikre større komfort, større besparelser og en mere bæredygtig fremtid for vores kunder”, siger Christian Deilmann, medstifter og CPO hos tado°. ”Det er derfor vores vision at skabe en af de mest indflydelsesrige platforme indenfor energieffektivitet og styring af energi i og udenfor Europa.”

Systemer, der styres af tado°, kan automatisk gøre brug af tidspunkter med lavere energipriser til at opvarme et bufferlager til brug for både radiatorer og varmtvandsbeholdere. Når energipriserne stiger, vil tado° anvende den lagrede varme og det lagrede varme vand for at undgå at skulle købe den dyre energi. Det vil nedbringe energiomkostningerne uden at brugeren må gå på kompromis med komforten.

Kilde: Tado presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button