Syv nye tv-kanaler på web-tv

| fredag 08. okt, 2010 10:34 | opdateret 02. nov, 2010 kl. 21:40 | 2 Kommentarer

Fodboldelskere og nyhedssøgende har noget at se frem til, når YouSee i dag udvider sit web-tv med yderligere syv kanaler. Dermed bliver det bl.a. muligt at følge fodboldkampene i den engelske og spanske liga på web-tv, ligesom der bliver adgang til måske verdens bedste internationale tv-nyhedskanal.

Tre af de nye kanaler er de danske Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren, alle fra SBS. Det er de to sidstnævnte, der bl.a. sender fra den engelske Premier League og den spanske La Liga, mens Kanal 4 blandt mange er mest kendt sine for serier og livsstilsprogrammer.

Også TV 2 Film og Eurosport 2 kommer med på web-tv og endelig bliver der adgang til BBC World News, som anses for en af de stærkeste og mest troværdige nyhedskanaler, når det gælder internationale forhold. Den sidste af de nye er YouSee's egen Infokanalen.

Med udvidelsen når YouSee op på at distribuere i alt 42 tv-kanaler på web-tv, og er dermed tæt på målet om at kunne udbyde samtlige 50 kanaler fra selskabets tre brede tv-pakker på både kabel-tv og internet. De resterende otte kanaler ventes på plads i løbet af 2011.

Kunder med bredbånd hos YouSee har fri adgang YouSee Web-tv, men dog kun til de kanaler, som de forvejen abonnerer på i deres tv-pakke. Alle andre kan købe dags- eller månedsabonnement på pt. 24 kanaler.

Kilde: YouSee presse

Fakta om YouSee Web-tv (yousee.tv)

 

– 42 tv-kanaler, bl.a. alle DR-kanaler (bortset fra DR HD), TV 2-kanalerne, TV3, SBS-kanalerne, nabolands-tv, National Geographic, Eurosport, Discovery, Disney XD, MTV m.fl.

– Bredbåndskunder hos YouSee kan se tv-kanalerne på yousee.tv uden ekstra omkostninger, men kun fra husstanden via den kabel-baserede bredbåndsforbindelse hos YouSee

– Kunderne har adgang til de Web-tv-kanaler, som også indgår i den tv-pakke, de abonnerer på via kabel-tv (Grund-, Mellem- eller Fuldpakken)

– Andre kunder kan købe adgang til 24 live-tv-kanaler. Abonnementsprisen er 39 kr. for 24 timer, 199 kr. for 30 dage

– Videoafspilleren på yousee.tv benytter Flash og kan anvendes på både Windows-, Mac- og Linux-computere

– Live-tv og film streames i to kvaliteter og kan benyttes med forbindelser på min. 1 Mbit/s. For den bedste kvalitet anbefales det at anvende bredbåndsforbindelser på min. 2 Mbit/s

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: YouSee, Net-TV

2
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TV 2 Film, Eurosport 2, BBC World News og Infokanalen Men jeg vil se TV3+! :/ Har sendt en mail til dem for nogle mange måneder siden(som altid…yousee svarer aldrig). Og hvis andre har tid må i også gøre det. Jeg vil se Simpsons & Top Gear, ikke kanal 4 og andre weird kanaler. De kanaler jeg ser i mit (fysiske) tv er TV2, Zulu, TV3, TV3+, Kanal 5, Canal9 og Discovery Channel. Jeg ved at TV3+ sender en hel del fodbold(ser dog ikke selv fodbold) og uden TV3+ syntes jeg ikke deres TV reklame… Read more »

poul_b

ja det er delvis korrekt ! men
dette er teksten jeg får frem ved forsøg på at se tv3+
og jeg har Bredbåndsforbindelse med fuld pakke
lidt af noget roderi med deres adg. begrænsninger
noget helt andet snak er nok mere den lave værdi af de usædvanligt dårlige billedmæssige kvaliteter
alene dette vil nok være af så lav værdi så jeg må melde fra på dette makværk.
______________________________________________

Du har ikke adgang til at se denne kanal

Hvis du er YouSee Bredbåndskunde har du adgang til kanalen fra din Bredbåndsforbindelse, hvis du har kanalen i din tv-pakke