TV-Nyt

Svensk prinsessebryllup lørdag 8. juni på TV 2

crone ankerdalDer vil næppe være et diadem eller en kongelig titel, der undslipper journalist Anna von Lowzows øjne, når hun sammen med Billed-Bladets chefredaktør, Annemette Krakau, sætter sig til rette i TV 2s studie i Tivoli lørdag 8. juni. Anna von Lowzow har dækket kongelige begivenheder på tv siden 2004, men det er første gang, hun sidder i TV 2s studie. Her dækker hun og Annemette Krakau sammen med værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal brylluppet i den svenske hovedstad mellem prinsesse Madeleine og amerikanske Christopher O’Neill.

– Et bryllup er altid en skøn begivenhed. Men et prinsessebryllup er noget helt specielt. Jeg er sikker på, at det bliver en helt eventyrlig dag, både for brudeparret og for seerne og os i studiet, siger Natasja Crone.

TV 2 sender direkte fra kl. 14.30 og varmer op til vielsen kl. 16 i Slottskyrkan med masser af direkte transmission fra det festklædte Stockholm, hvor TV 2-journalist Camilla Slyngborg befinder sig. Desuden kommer sognepræst Jan Grønborg forbi studiet i Tivoli – han har i en lang årrække arbejdet som præst i Sverige, og haute couturen-designer Jesper Høvring, der flere gange har syet kjoler til kronprinsesse Mary og andre kongelige, er også med som ekspert. TV 2 livetekster hele begivenheden.

Lørdag 8. juni på TV 2
14.30 Prinsessebryllup i Sverige
15.00 Prinsessebryllup i Sverige – gæsterne ankommer
16.00 Prinsessebryllup i Sverige – vielse i Slottskyrkan
17.00 Prinsessebryllup i Sverige – karettur i Stockholm
18.20 Prinsessebryllup i Sverige – sejltur til aftenfest

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button