Supersæson for Live fra Bremen på TV 2

| onsdag 16. nov, 2011 20:33 | 0 Kommentarer

Når folkene bag TV 2s comedy-sketchshow fredag 18. november går på scenen i sæsonens sidste program, kan holdet se tilbage på en fremragende sæson med den hidtil højeste seertilslutning.

Sæsonens ni første fredage har i snit haft 952.000 seere – 1.204.000 seere i gennemsnit til første del af showet og 806.000 seere til anden del efter klokken 22.

På samme tidspunkt i efteråret 2010, som indtil nu var programmets bedste sæson, havde ”Live fra Bremen” i gennemsnit 896.000 seere. I premieresæsonen i efteråret 2009 var det tilsvarende tal 786.000 seere.

Live fra Bremen medvirkende 2011

Satireholdet i "Live fra Bremen" i efteråret 2011. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

– Holdet bag ”Live fra Bremen” kan se tilbage på en helt fantastisk sæson med meget flotte seertal. Det er fantastisk, at vi har fundet en live-formel, der sammen med ”Vild med dans” giver seerne et så varieret underholdningstilbud fredag aften, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Ny sketch blev hurtigt en klassiker
Underholdningsche-fen glæder sig også over, at Thomas Warbergs nye sketch ”Så la’ da vær’!” på kort tid har manifesteret sig stærkt hos danskerne. Udtrykket er i den seneste uge bl.a. brugt i avisoverskrifter og læserbrevsskribenter.

Gitte Madsen siger:

– Sketchen med Thomas Warberg i slåbrok og med en avis i hånden har på kort tid fået en enorm opbakning på Facebook og har allerede etableret sig i tv-satirens ’Hall of fame’. ”Så la’ da vær’!” er noget, man går og siger, og det kendetegner en succes. Så hvis der er nogen, der undrer sig over, hvorfor TV 2 også i fremtiden vil stå som stolt afsender på den store live-satire fredag aften, er der kun én ting at sige: Så la’ da vær’!

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt