Superligarettigheder forlænget med NENT og Discovery frem til 2024

| tirsdag 18. jun, 2019 11:29 | opdateret 18. jun, 2019 kl. 12:22 | 0 Kommentarer
superliga logo

Nordic Entertainment Group og Discovery Networks har netop forlænget rettighederne til Superligaen frem til 2024.

Siden 1998 har Superligaen haft fast hjemmebane på TV3-kanalerne og Viaplay, og det fortsætter i minimum fem år endnu. Med rettighederne sikret frem til 2024 kommer Nordic Entertainment Group og dansk fodbold til at fejre sølvbryllup som partnere, og NENT kan dermed fortsat kalde sig for dansk fodbolds foretrukne legekammerat, når det gælder dækningen af topfodbold i Danmark. NENT har de kommende fem år rettighederne til 2/3 af Superligakampene – herunder førstevalget i hver runde. NENT har de kommende fem år de eksklusuive rettigheder til NordicBet ligaen og Sydbank Pokalens kampe

”Længerevarende og strategiske partnerskaber som dette er et vigtigt fokus i vores forretning. Derfor glæder det mig meget, at vi endnu engang kan forlænge rettighederne til Superligaen herhjemme de kommende år, hvilket samtidig betyder, at NENT rent faktisk har leveret dækning af topfodbold til danske fodboldfans i 25 år. Vi deler danskernes store passion for fodbold, og vi er optagede af at sikre den allerbedste og bredeste dækning på tværs af vores streaming-tjenester og tv-kanaler”, siger Kim Poder, NENT Group CCO og CEO NENT Group Danmark.

Læs også om Superliga i Ultra HD / 4K – Klik her

Discovery fastholder sit 2.- og 5.-valg af ugens kampe. Forlængelsen af rettighederne vækker først og fremmest glæde hos Discovery Networks Danmark. Ikke mindst hos virksomhedens nordiske sportsdirektør:

– Vi er meget glade for at vi har forlænget aftalen. Superligaen er hjerteblod for os og vores seere, så vi glæder os til også fremadrettet at give de danske fodboldfans store kampe og uforglemmelige øjeblikke fra en Superliga i rivende udvikling, udtaler Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Ifølge Anders Antonsen har Discovery gennem årene opbygget et stærkt fagligt miljø omkring sin dækning af Superligaen:

– Vores dækning af Superligaen kommer også fremover til at være præget af stærk faglig tyngde. Vi kommer til at fortsætte dækningen med den store kærlighed til sporten og det ekstremt vidende og professionelle hold, vi har bygget op omkring vores mange rettigheder. Her tænker jeg ikke mindst på vores eksperter med blandt andre Morten Bruun, Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Thomas Gravesen, Mikkel Bischoff og Flemming Povlsen, siger Anders Antonsen.

Superligaen består i den kommende sæson af 14 hold, men via tre nedrykninger i den kommende sæson reduceres den til 12 hold fra sæsonen 2020-2021.

Der spilles efter følgende mønster i 2019/20 sæsonen

Fredag kl. 19
Søndag kl. 12
Søndag kl. 14 (to kampe)
Søndag kl. 16
Søndag kl. 18
Mandag kl. 19

Kilde: Nent Group presse / Discovery Networks presse

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Branche-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om