TV-Nyt

Superfredag på TV 2

tv2 logo2013Underholdning i ”Vild med dans”, neglebidende spænding i EM-kvalifikationskampen mellem Portugal og Danmark og actionmættet tv-premiere på ”Rambo”. Det er den superfredag, TV 2 præsenterer for seerne 8. oktober fra kl. 20.00.

– Der er en fantastisk tv-aften, som vi er meget stolte over, at vi kan servere for TV 2s seere, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm, og tilføjer:

– Det er historisk, at der spilles en kvalifikationskamp på en fredag aften – og så mod Portugal – så den kamp gjorde vi alt for at sikre os. Og når vi så samtidig har ”Vild med dans”, der endnu engang viser sit værd, og en filmpremiere, er der bare lagt op til underholdning og spænding af nærmest historiske dimensioner. Det er Danmarks Største Fællesskab, når det er allerbedst.

Latintema og pressede portugisere
På dansegulvet er der latintema, når de otte tilbageværende par tager turen over Atlanten og skaber en stemning af mørke cubanske barer i salsaen og dans over Buenos Aires' brosten i den argentinske tango. Det er to danse, der ligger uden for de ti oprindelige konkurrencedanse, så det er både udfordrende for de professionelle dansere og for nydanserne.

Udfordrende bliver det også for Thomas Sørensen, Christian Eriksen (billedet), Dennis Rommedahl og Co., når de løber ind på Estadio do Dragão i Porto. De portugisiske verdensstjerner med Christiano Ronaldo i spidsen har nemlig ryggen mod muren og er pisket til sejr, hvis de skal bevare håbet om at kvalificere sig til EM-slutrunden i Polen og Ukraine i sommeren 2012.

Som aftenens punktum viser TV 2 den actionmættede tv-premiere på ”Rambo”, der er den fjerde film i rækken med Sylvester Stallone som den amerikanske enspænder og tidligere elitesoldat John Rambo.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button