Super Six-boksning på TV 2

| torsdag 12. maj, 2011 16:52 | opdateret 15. maj, 2011 kl. 21:08 | 0 Kommentarer

Den prestigefyldte bokseturnering Super Six nærmer sig en afgørelse. Fire boksere er tilbage, og de bokser semifinaler lørdag 14. maj og lørdag 4. juni.

Den danske boksestjerne Mikkel Kessler måtte desværre forlade turneringen med en øjenskade, så det er Andre Ward, Arthur Abraham, Glen Johnson og Carl Froch, der kæmper om sejren.

Lørdag 14. maj mødes Andre Ward og Arthur Abraham, og der er dømt statsgaranteret boksebrag, når de to hårdtslående herrer støder sammen i Californien.

Amerikaneren Ward, der besejrede Mikkel Kessler tidligere i turneringen, er ubesejret i sine 23 kampe som professionel, men han kommer på karrierens sværeste opgave, når knock out-kongen Abraham står i det modsatte ringhjørne. Abraham har tabt to kampe i karrieren – begge i Super Six – men har samtidig en skræmmende rekordliste med 26 knock out-sejre i 32 kampe.

Deres duel kan ses på TV 2 natten mellem lørdag og søndag kl. 05.10.

Mens det er svært at udpege en favorit i lørdagens semifinale, er Carl Froch til gengæld favorit, når han møder Glen Johnson i Atlantic City lørdag 4. juni.

Froch var Kesslers modstander, sidst danskere var i ringen, og Kesslers sejr over den giftige englænder er faktisk Frochs eneste nederlag i karrieren. De 28 kampe har således givet 27 sejre og hele 20 af dem på knock out. Johnsons knock out-snit er også imponerende med 35 knock out-sejre i sine 51 vundne kampe – til gengæld tæller karrieren også 14 nederlag, og så er jamaicaneren efterhånden blevet 42 år.

Kampen, der kan ses på TV 2, bokses natten mellem 4. og 5. juni.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt