TV-Nyt

Sunday – sæson 3

- Xee-komedien snart klar med ny sæson

Tv-serien Sunday er den mest sete og streamede danskproducerede serie på Xee, og i sæson tre spiller de to komikere, Melvin Kakooza og Mick Øgendahl, for første gang overfor hinanden. Mens Melvin Kakooza fortsat spiller kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Fredericia for at redde det lokale fodboldhold, spiller Mick Øgendahl den tidligere fodboldlegende, Tommy Olsen, som er den nye chef for trænerteamet.

Der er 8 afsnit også i den nye sæson.

Mere om handlingen i Sunday sæson 3

I tredje sæson må Sunday og anføreren Jonas gå sammen for at vippe Marias nye kæreste af pinden, mens FC Fredericia kæmper med svigtende opbakning fra fans og sponsorer. Ledelsen ansætter en ny cheftræner, den tidligere falske 9’er og østtyske mester Tommy Olsen, der har en noget nonchalant tilgang til sit nye job. Til den tidligere cheftræner Frederiks store irritation elsker alle Tommy. Samtidig skal Sunday bevise, at han er god nok til at blive på holdet, for hans kontrakt udløber ved sæsonens afslutning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg har fået lov til at smugkigge hele sæson tre, og jeg er i al beskedenhed meget begejstret. Egentlig mest på kollektivets vegne. Holdet foran og bagved kameraet formår at bringe det hele til live. Jeg tror det bliver en kærkommen chance for at streame løs og varme sig i de kolde måneder med en fed serie,” siger Mick Øgendahl.

Melvin Kakooza er også blevet godt tilfreds med den nye sæson af Sunday og ser frem til, at den nu snart bliver vist på Xee.

”Jeg er super stolt over, hvad vi har opnået i sæson tre. Jeg synes virkelig, det er blevet godt, og de nye karakterer blender flot ind og klæder universet meget godt. Man får både et godt grin, og så er det også en sæson med mange følelser, så man bliver faktisk også lidt rørt, og det er fedt, at en komedieserie kan gøre det,” siger Melvin Kakooza.

Birthe Neumann, der som Birgit indtager direktørkontoret i FC Fredericia, er også med igen i tredje sæson, mens Jesper Rofelt som sædvanlig indtager instruktørstolen og har skrevet manus sammen med Søren Felbo.

De bærende roller spilles af Melvin Kakooza (Sunday), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Mick Øgendahl (Tommy Olsen), Anders Brink (Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas) og Kurt Dreyer (Bent Åge).

Mens Xee snart har premiere på tredje sæson af Sunday, er optagelserne til fjerde sæson allerede gået i gang. I fjerde sæson vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som sportsdirektøren Bjarne Skoubo. Fjerde sæson forventes at have premiere på Xee i efteråret 2021. Første og anden sæson kan streames på Xee allerede nu.

Sunday sæson 3 - premiere d. 22 oktober 2020
Sunday sæson 3 - premiere d. 22 oktober 2020
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button