TV-Nyt

Optagelserne startet til Sunday sæson 4

Tv-serien ’Sunday’, hvor Melvin Kakooza spiller kenyanske Sunday, der er hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia, er forlænget med en fjerde sæson, som får premiere på Xee i 2021. Optagelserne til fjerde sæson er netop gået i gang, og i den vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som sportsdirektøren Bjarne Skoubo. En rolle han også spillede i første sæson af ’Sunday’.

“Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i ‘Sunday’ i rollen som Bjarne Skoubo – sportsdirektøren, der forsvandt ud af klubben efter rod i økonomien. Nu vender han tilbage, og denne gang med skumle planer tør jeg godt sige, uden at afsløre for meget. Jeg holder meget af, at spille sammen med Melvin, og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson,” fortæller en begejstret Lars Hjortshøj.

Melvin Kakooza er også glad for at have Lars Hjortshøj tilbage på holdet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Det er altid fantastisk at møde ind på settet, og det er et glædeligt gensyn med Lars Hjortshøj, som altid gør det sjovere at gå på arbejde,” fortæller Melvin, som også roser de to forfattere, Jesper Rofelt og Søren Felbo, til skyerne, mens han afslører, at det bliver en virkelig god sæson.

I fjerde sæson indtages de bærende roller fortsat af Melvin Kakooza (Sunday), Anders Brink (cheftræner Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Kurt Dreyer (Bent Åge) og Nadia Kvist (Maria).

Der kommer dog også nye gode præstationer til i kraft af Marco Ilsø, som er kendt fra HBO-serien ‘Vikings’, Josefine Tvermoes og Judith Rothenborg kendt fra DR’s ‘Mormor på Mandejagt’.

Allerede dette efterår kan man se tredje sæson af ’Sunday’ på Xee. Her spiller Mick Øgendahl den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen.

’Sunday’ er den mest streamede danskproducerede serie på Xee, og fjerde sæson forventes at få premiere på tv- og streamingkanalen i 2021. Første og anden sæson kan streames på Xee nu, mens sæson tre har premiere til efteråret 2020.

Der er 8 afsnit i alle sæsoner.

Medvirkende i sæson fire: Melvin Kakooza, Anders Brink Madsen, Per Teglhus, Thue Ersted Rasmussen, Kurt Dreyer, Nadia Kvist, Lars Hjortshøj, Birthe Neumann, Marco Ilsø, Rikke Bilde, Thor Gotfredsen, Josefine Tvermoes, Mick Øgendahl, Judith Rothenborg.

Kilde: Xee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button