Streamingnyt

SUEDI – Viaplay på vej med ny komediefilm

Viaplays nye komedie-satsning har premiere i slutningen af 2021. Filmen ’SUEDE’, tager emner som identitet, udstødelse og ubehagelige kulturelle sammenstød op blandet med en masse humor.

Hvad ville du gøre, hvis du fandt 30 millioner kroner, som ingen savner? Forstadsfyren Mahmut (Kardo Razzazi) tager hurtigt en beslutning om at realisere sin drøm: At blive betragtet som en svensker – en rigtig SUEDI. Han tager derfor navnet Sebastian; lejer et dejligt rækkehus på Lidingö; køber en volvo og begynder at bruge sokker med mønster på. Han bor sammen med sin Isabelle (Agnes Lindström Bolmgren), der arbejder som anklager og derudover er midt i at planlægge sit kæmpestore bryllup. Mahmut har bare ét problem: De penge, han fandt, er alle sammen i svenske 500-kronesedler, som inden for to uger bliver ugyldige. Og hvordan veksler man lige 30 millioner svenske kroner på to uger? Det stille liv i Lidingö tager en pludselig drejning med uforudsete konsekvenser.

Kardo Razzazi, Agnes Lindström Bolmgren, Suzanne Reuter og Johan Ulveson er blandt navnene på rollelisten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Produktionsselskabet Concha Productions har udviklet filmen, som stort set er baseret på filmens instruktør Manuel Conchas liv.

”Jeg er forstadsfyren, der giftede mig med pigen fra ’Solsidan’, så jeg ved nøjagtigt, hvordan det er at træde ind i et miljø, hvor du synes, at der forventes noget specielt af dig; hvor let det er fare vild – og hvilke utroligt komiske situationer der kan opstå. Jeg har altid ønsket at lave en komedie om emner som tilhørsforhold og kulturelle sammenstød, og at jeg har haft chancen for at gøre det med Viaplay og Sveriges skuespiller-elite, er jeg meget taknemmelig for”, siger Manuel Concha, filmens instruktør.

”Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere ’SUEDI’, som bliver et hjerteprojekt for os. Med ’SUEDI’ formår Manuel at fremhæve fordomme og vigtige emner på en let måde, og jeg tør godt love, at man kommer til at grine. Det kan mærkes, at vi har brug for denne type film, og det kan også ses på de stærke skuespillertalenter, der har valgt at medvirke, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Kilde: Viaplay presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button