Streamingnyt

Streamingtjenesten Quibi fik kort levetid – lukker i december

Streamingtjenesten Quibi blev lanceret 6. april 2020, men allerede 1. december lukkes den igen. Quibi der er en forkortelse for Quick Bites, havde som fokus at lave en streamingtjeneste ,med underholdning på din smartphone, når du var på farten med indhold i korte episoder op til 10 minutter.

Lanceringen af netop sådan en tjeneste kunne ikke være ramt mere uheldigt, da Coronaen gjorde at mange blev hjemme og flere måske endda havde mere tid til at se mere traditionelt indhold i mere almindelig længder. Man kan måske tvivle lidt på om Quibi var blevet en succes uanset, men trods alt ville de dog have haft en bedre chance.

Quibi  kostede 69,- / måned i Danmark, men fra omkring 1. december er det altså helt slut med tjenesten, der lukkes helt ned. Det er uklart om indholdet på Quibi dukker op andre steder, men mon ikke man vil forsøge at sælge det videre til andre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Fugitive QuibiQuibi havde blandt andet en ny serieudgave af The Fugitive med Kiefer Sutherland i rollen som efterforskeren Clay Bryce der jager The Fugitive, Mike Ferro, spillet af Boyd Holbrook.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button