Streamingnyt

Streamingtjenesten Min Bio klar på Chromecast

min bio nordisk filmStreaming i børnehøjde bliver nu en lidt større oplevelse. Min Bio kan nu bruges via Chromecast, så alle tjenesten film og serier kan castes trådløst fra smartphone eller tablet til tv-skærmen.

Med vores Min Bios Android app og iOS app kan Cirkeline, Far til Fire og de andre favoritter nu transporteres til tv’et så let som ingenting. Min Bios brugere har efterspurgt Chromecast, og derfor er det blevet prioriteret højt af Nordisk Film.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Min Bio på Chromecast. Børnene elsker at have deres favoritter lige ved hånden, og nu bliver det nemt for både børn og forældre at få verdens mindste børnebiograf op på den store skærm.”, fortæller Ida Schmidt, redaktør på Min Bio.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Min Bio sikrer kvalitet, læring og oplevelser til børn i trygge rammer, og med AirPlay og Chromecast bliver Min Bio nu også mere familievenligt. ”Det er vigtigt, at forældre trygt kan overlade Min Bio til deres børn, men mange børn og forældre ser også Min Bio sammen, lige så vel som at børnene tit samles om én skærm. Så vi håber, at Chromecast kan bidrage til familiehygge rundt om tv’et”, siger Ida Schmidt.

I samme kategori

Back to top button