Streamingnyt

Streamingtips – Nye film på Blockbuster i juli

I juli måned får en række anmelderroste film premiere på Blockbuster. Oplev bl.a. dansk-amerikanske Viggo Mortensen i den rørende storfilm Green Book, der vandt hele tre Oscars ved dette års prisuddeling – bl.a. for ‘bedste film’. Du kan også lade dig underholde af superheltefilmen Captain Marvel eller se den danske komedie Selvhenter af Magnus Milang.

Green BookGreen Book - Official Trailer [HD]
Green Book – Official Trailer [HD]

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


‘Green Book’ foregår i 1960ernes USA og handler om Tony Lip (Viggo Mortensen), en udsmider fra et italiensk-amerikansk kvarter i Bronx, der bliver hyret til at køre Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), en sort pianist i verdensklasse, på en koncertturné fra Manhattan til sydstaterne. Her må de benytte sig af ”The Green Book” for at kunne finde de få steder, som var sikre for afroamerikanere dengang.

Filmen er baseret på en sand historie og vandt den største hæder ved dette års Oscar-uddeling med sejren i kategorierne ‘bedste film’ og ‘bedste originale manuskript’, og derudover vandt Mahershala Ali prisen for ‘bedste mandlige birolle’.

  • Green Book får premiere på Blockbuster den 29. juli 2019

Captain MarvelMarvel Studios' Captain Marvel - Official Trailer
Marvel Studios' Captain Marvel – Official Trailer


‘Captain Marvel’ er et helt særligt superhelteeventyr fra Marvel Studios, der fører os tilbage til 1990erne. I denne hidtil uafdækkede periode i Marvel Cinematic Universe møder vi den kvindelige superhelt Carol Danvers, der vil gå hen og blive en af universets allermægtigste helte.

En kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden, hvor Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havner midt i den rasende malstrøm.

I hovedrollen som Carol Danvers finder vi den Oscar-vindende skuespillerinde Brie Larson, og derudover har Captain Marvel også stjerner som Samuel L. Jackson og Jude Law på rollelisten.

  • Captain Marvel får premiere på Blockbuster den 8. juli 2019

SelvhenterSelvhenter - Trailer - I biograferne 7. marts
Selvhenter – Trailer – I biograferne 7. marts


Brødrene Emil og Magnus rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem, men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr., så de skjuler faren i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. Snart er de to på vild flugt fra politiet, og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre.

Filmens to hovedpersoner Emil og Magnus spilles af de to Millang-brødre af samme navn og blander fiktion med dele af virkeligheden.

  • Selvhenter får premiere på Blockbuster den 29. juli 2019

AftermathTHE AFTERMATH Official Trailer (2019) Keira Knightley, Alexander Skarsgård War Drama Movie HD
THE AFTERMATH Official Trailer (2019) Keira Knightley, Alexander Skarsgård War Drama Movie HD


I efterkrigstidens Tyskland i 1946 tager Rachael Morgan til Hamburgs ruiner for at blive genforenet med sin mand Lewis, en britisk oberst, der er ved at genopbygge byen. Rachael opdager, at de nu deler hjem med en tysk enkemand og hans plagede datter. I disse spændingsladede omgivelser baner fjendskab og sorg vejen for lidenskab og forræderi.

Filmen har dygtige skuespillere som Keira Knightley, Alexander Skarsgård og Jason Clarke på rollelisten.

  • Aftermath får premiere på Blockbuster den 08. juli 2019

Can you ever forgive meCAN YOU EVER FORGIVE ME? | Official Trailer [HD] | FOX Searchlight
CAN YOU EVER FORGIVE ME? | Official Trailer [HD] | FOX Searchlight


Den tredobbelt Oscar-nominerede ’Can you ever forgive me’ bygger på den fascinerende historie om den amerikanske forfatter Lee Israel, der havde stor succes med sine portrætter af berømte personligheder som Katharine Hepburn og Estée Lauder. Da Lee indser, at hendes bøger ikke længere sælger, og hun kommer i økonomisk knibe, begynder hun at begå bedrageri sammen med sin ven Jack Hock, hvilket kommer til at få store konsekvenser for hendes liv.

Filmens hovedpersoner spilles af Melissa McCarthy og Richard E. Grant, som begge blev nomineret til en Oscar for deres medvirkende i henholdsvis kategorierne ’bedste kvindelige hovedrolle’ og ’bedste mandlige birolle’.

  • Can you ever forgive me får premiere på Blockbuster den 15. juli 2019

Cold PursuitCold Pursuit (2019 Movie) Official Trailer – Liam Neeson, Laura Dern, Emmy Rossum
Cold Pursuit (2019 Movie) Official Trailer – Liam Neeson, Laura Dern, Emmy Rossum


I ‘Cold Pursuit’ møder vi Nels Coxman (Liam Neeson), der arbejder som sneplovsfører og lever et stille liv med sin kone og søn. Men da hans søn pludselig bliver myrdet af den lokale narkobaron, Viking, sendes den stille familiefar ud på et vildt hævntogt.

Filmen er instrueret af norske Hans Petter Moland, som også instruerede filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens tredje krimiroman Flaskepost fra P. Udover Liam Neeson medvirker også Laura Dern og Emmy Rossum.

  • Cold Pursuit får premiere på Blockbuster den 22. juli 2019


Britt-Marie var herBritt-Marie var här - trailer
Britt-Marie var här – trailer


I ‘Britt-Marie var her’ møder vi den 63-årige svenske Britt-Marie, der forlader sin mand efter 40 års ægteskab. Hun bliver tvunget til at tage sit liv op til revision og gøre op med gamle vaner for at møde den nye verden. Britt-Marie havner helt tilfældigt i den lille flække Borg, hvor livet nærmest står stille for byens få indbyggere. Men – der er nogen, der på trods, drømmer stort i Borg og puster liv i Britt-Maries nyvundne tro på livet og fremtiden.

”Britt-Marie var her” er en skøn perle om nye begyndelser af forfatteren bag succesromanen ”En mand der hedder Ove”. Svenske Tuva Novotny har instrueret, mens Pernilla August spiller Britt-Marie.

  • Britt-Marie var her får premiere på Blockbuster den 22. juli 2019

On the Basis of SexON THE BASIS OF SEX | Official Trailer | Focus Features
ON THE BASIS OF SEX | Official Trailer | Focus Features


‘On the Basis of Sex’ er en rørende fortælling om den unge Ruth Bader Ginsburg, der er nybagt mor og advokat, og som kæmper for at finde sin plads i en mandsdomineret branche.

Filmen fortæller om den spæde start af hendes kamp for kvinders ligestilling. Da Ruth (Felicity Jones) sammen med sin mand Marty (Armie Hammer) påtager sig en skelsættende sag, ved hun, at det for altid kan ændre retssystemets og USA’s syn på kønsdiskrimination.

  • On the Basis of Sex får premiere på Blockbuster den 29. juli 2019
Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button