Streamingnyt

Streaming udtryk forklaret

Har du styr de mange nye udtryk, der florerer i kølvandet på den nye streaming bølge? DIGITALT.TV hjælper dig i denne artikel på vej med forklaring på de mest almindelige streaming begreber.streamingudtryk guide

Streaming

– hvad betyder det?

Streaming beskriver den måde at levere indhold, direkte mens du forbruger det, via din internetforbindelse. Streaming benyttes også i forbindelse med de tjenester, der benytter sig af den platform til at levere dig film, serier osv. – disse omtales oftest som streamingtjenester.

Bingewatche

– hvordan gør man det?

Bingewatche beskriver den adfærd, at se en masse afsnit eller en hel sæson af en given serie i træk. Det er en adfærd, der for alvor er blevet aktuel i forbindelse med streamingtjenester som f.eks. Netflix, der ofte har hele sæsoner tilgængelig på en gang.

Cord Cutting / Cable Cutting

– Har du droppet tv-pakken?

Et begreb der beskriver det helt at kappe forbindelsen til de traditionelle tv-leverandører for i stedet udelukkende at streame tv-underholdning.

Cord Shaving / Cable Shaving

– Har du droppet de store tv-pakker?

Cable Shaving er begrebet, der beskriver den tendens der er til at flere og flere barberer deres tv-pakke ned til mindre dyre tv-pakker, for ofte i stedet at supplere med streamingtjenester.

Cord Nevers / Cable Nevers

– En ny generation der kun streamer

Beskriver den nye generation, der aldrig har købt en traditionel tv-pakke og ikke påtænker at gøre det. De er simpelthen opvokset i en internetbaseret verden, hvor de er vant til at få alt deres tv underholdning via Nettet.

Flow TV

– TV med programoversigt

Den traditionelle form for tv, med programmer der afløser hinanden baseret på en tv-oversigt med faste sendetidspunkter. Streaming lægger i stedet op til, at man ser, det man ønsker, når det passer én.

I samme kategori

Back to top button