Norlys

Streaming gør den store tv-pakke dyrere hos Boxer

Boxer kunder med den store Boxer Max tv-pakke må lidt mere til lommerne hver måned fra 1. august. Her stiger Boxer Max nemlig til 599,- / måned. Det er en prisstigning på 50,- / måned.

Boxer Max prisstigningen sker med baggrund i at der sker ændringer i pakken. Det gælder streamingtjenester som Viaplay (Film og serier) og dplay nu inkluderes i pakken. Udover disse så har TV 2 Play i et stykke tid også været en del af Boxer Max.

På flow tv fronten så kommer Yousee-kanalen Xee og National Geographic ind i pakken, men disse erstatter eksisterende kanaler, så det er ikke et udvidet antal kanaler Boxer Max kunder får.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi synes, det er meget stærke forbedringer. Hvis du har en af de her streamingtjenester i forvejen og nu kan opsige den, så har du sparet penge. Set fra det synspunkt, er det her en super deal,« siger direktør Ulf Lund fra Boxer til BT og fortsætter: “Men det er da selvfølgelig et dilemma med sådan en pakke, at man risikerer at få noget, man ikke har bedt om. De kunder kan så vælge en af vores flex-løsninger i stedet”

Kilde: BT

I samme kategori

Back to top button