Stor premiereaften på TV 2 onsdag den 13. februar

| onsdag 06. feb, 2013 15:45 | 2 Kommentarer

Onsdag 13. februar er der stor premiereaften på TV 2. Først er der hemmelig dans med Toniah Pedersen, derefter tager Thomas Bo Larsen seerne med på en uforudsigelig rejse, og sidst men ikke mindst er der premiere på et nyt datingshow med Signe Lindkvist, hvor hele pakken er i spil.

Der er tale om hele tre nye programserier, der får premiere på skærmen fra kl. 20.00, og det går ikke stille af sig!

HemmeligeTrin_450px

“De hemmelige trin”
TV 2 lægger ud med et helt nyt danseprogram, ”De hemmelige trin”, hvor en af Danmarks allerbedste streetdansere, Toniah Pedersen, og hendes professionelle crew på bare tre uger og i al hemmelighed hjælper helt almindelige danskere med forvandlingen fra gennemsnit til gennemstreet. Toniah er nemlig sikker på, at alle kan lære at danse! 

Det er både rørende og underholdende, når p-vagter, kokke og kontordamer fra Brøndby Kommune kaster sig ud i dansens svære kunst, og spørgsmålet er naturligvis, om det lykkes at lære koreografi på den korte tid og samtidig holde det hemmeligt for venner og familie?

drengeroevdatter_450px Et uforudsigeligt rejseprogram
I ”Drengerøv og Datter” (billedet) kommer seerne i ni programmer tæt på skuespilleren Thomas Bo Larsen og hans datter Sally, der rejser jorden rundt for at besøge tre lande på tre kontinenter. Det er Sallys dannelsesrejse og Thomas’ mulighed for at påvirke sin datters syn på verden, inden hun bliver for voksen til at ville lytte til sin far. Men er det allerede for sent?

Både far og datter har temperament og faste holdninger, men mens Thomas er den uforudsigelige, er Sally den fornuftige. Og det bliver en rejse, som de begge sent vil glemme.

– ”Drengerøv og datter” er et seriøst og ikke mindst humoristisk og uforudsigeligt rejseprogram, der ikke alene skildrer de meget forskellige måder, folk på godt og ondt lever deres liv på ude i verden, men også kommer helt tæt på en far og hans datter, to markante personligheder, der begge håber at lære hinanden bedre at kende, når de står på fremmed grund og kun har hinanden at støtte sig til. Det giver masser af grin, uforglemmelige øjeblikke og ikke mindst indblik i dele af verden, som vi sjældent ser og hører noget til, så der er masser af glæde sig til for seerne, siger TV 2-redaktør Pelle Hvenegaard.

Hele_Pakken_200pxSigne Lindkvist vært på TV 2
Tredje premiere denne aften er et nyt datingshow, ”Hele Pakken”, hvor Signe Lindkvist er vært. Kort og godt handler det om at finde en partner, der ikke pakker noget ind – som lægger det hele på bordet. I første program møder vi f.eks. 25-årige Mads fra Nørresundby, der leder efter kærligheden. Denise, Tanja og Nanna afslører alt om sig selv i håbet om en date med den flotte nordjyde.

Og der kommer lidt af hvert på bordet, når pigerne først får lukket op for posen. Den ene afslører, at hendes venner er flove over hende, mens en anden står ved, at hun var sin ex-kæreste utro med en pige. Men Mads har også selv en tung bagage, og i sidste ende er det op til den, han vælger, om hun kan leve med det – og vil med på date. Underholdning for alle pengene. Og så er det i øvrigt Signe Lindkvists debut som vært på TV 2.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (2)

  1. martin siger:

    ”Hele Pakken” forklares meget godt i Girls, episode 3, som DR3 viser lige nu og genudsendes på lørdag kl. 19:00.

  2. mich siger:

    Men utroligt flot af TV2, alle programmer i HD fra kl 16.05 til 23.40 denne dag (regionalprogrammer står dog ikke i HD, men da de har 24/7 HD kanaler alle sammen, er de som jeg ser det, også i HD

    http://ttv.tv2.dk/index.php?side=330

Skriv et svar