Stofas ejer – SE koncernen køber Boxer TV

| torsdag 15. dec, 2016 11:52 | 0 Kommentarer

Boxer TV logoEnergi- og telekoncernen SE, der blandt andet ejer Stofa, har indgået en aftale med svenske Teracom Group AB om køb af Boxer TV A/S. Med købet af Boxer TV ønsker SE at forstærke sin tv-forretning og dermed sikre danske seere mere konkurrence, bedre indhold og konkurrencedygtige priser. Købsaftalen er betinget af godkendelser fra myndighederne.

Energi- og telekoncernen SE er blevet enige med Teracom Group AB om at overtage Boxer TV i Danmark, herunder Boxer TVs 280.000 tv-kunder. SE vil med opkøbet styrke sin position på et tv-marked, der er præget af stor konkurrence og markante forandringer:

– TV markedet i Danmark er under markant forandring og konkurrencesituationen er intens for alle markedsaktører. Med købet af Boxer TV vil vi stå endnu stærkere i den konkurrence. Vi er to virksomheder, der bygger på en fælles ambition, som handler om at være frontløbere for et friere tv-valg. Men vi deler også ambitionen om, at nå ud til hele Danmark – også i de tyndtbefolkede områder. Den fælles retning binder os sammen, og den linje vil vi med både Stofa og Boxer TV fortsat arbejde for, siger adm. direktør Niels Duedahl i SE-koncernen.

Boxer-direktør: SE er det oplagte match

Boxer TV A/S udbyder i dag digitalt tv distribueret via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet. Boxer TV tilbyder fuld fleksibilitet og frit valg af tv-kanaler, hvor kunderne selv vælger de betalingskanaler, de ønsker. Alt dette vil Boxer TVs kunder også kunne se frem til med SE som ejer. Ulf Lund, adm. direktør i Boxer TV A/S, siger om købsaftalen:

– Vi har taget en klar position i markedet ved at tilbyde kunderne et frit kanal-valg, og det har givet os en rekordhøj kundetilfredshed. Jeg glæder mig over, at Boxer nu bliver en vigtig del af SE-koncernens langsigtede vækststrategi, og at vi med SE får en ejer med nogle klare værdier, som vi fuldt ud kan identificere os med. Vi har bygget et stærkt fundament, og det tror vi, det nye ejerskab, og familie-fællesskab med Stofa, vil give os bedre muligheder for at udnytte, til glæde for Boxer og til glæde for forbrugerne.

Fokus på bedre digitale kundeoplevelser – i hele Danmark

Andelsselskabet SE har de senere år oplevet en solid forretningsmæssig vækst og lancerede i efteråret en ny strategi, der rækker frem til 2025. Den strategi peger blandt andet på, at SE fremover skal være en mere digital forretning, og at selskabet vil samle sine aktiviteter om færre, men større forretningsområder. Det skal give mere national tyngde, og opkøbet af Boxer sker som et naturligt led i eksekveringen af den strategi:

– Hvis du vil være konkurrencedygtig og effektiv på tv-markedet, er du nødt til at have en vis volumen. Med Boxer TV får vi ekstra tyngde, som dels giver os endnu bedre muligheder for at levere godt tv til konkurrencedygtige priser og som dels gør det muligt for os, at investere i fremtidens tv-produkt. Derudover ser vi ikke mindst meget frem til, at kunne byde Boxer TVs mange dygtige medarbejdere velkommen i SE-familien”, forklarer en forventningsfuld Niels Duedahl.

Nu venter der en godkendelsesproces ved myndighederne, og afgørelserne herfra forventes senest at falde på plads i løbet af 2017.

Kilde: SE presse

Del på:

Gemt under:: Boxer TV, Branche-Nyt