Branche-NytStofa

Stofa’s administrerende direktør trækker sig

feature_stofaKlaus Høeg-Hagensen har valgt at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Stofa efter tre år i spidsen for tv- og bredbåndsvirksomheden. Klaus Høeg-Hagensen har været en central del af udviklingen af Stofa til at blive en stærk udfordrer til de dominerende aktører på markedet for TV, internet samt telefoni og har senest været ankermand i salget af Stofa fra den tidligere ejer Ratos til energi- og telekoncernen SE.

Niels Duedahl, der er administrerende direktør i SE, beklager Klaus Høeg-Hagensens afgang: ”Jeg havde meget gerne set Klaus fortsætte i spidsen for Stofa. Han har meget dygtigt formået at udvikle Stofa til den stærke udfordrer på markedet for internet, tv og telefoni, som SE ønskede at overtage. Klaus afleverer et Stofa, som er helt klar til vise vores kunder og konkurrenter, hvordan man i SE-familien skaber unikke kundeoplevelser og tager et medansvar for at gøre Danmark til en digital vindernation.”

Duedahl midlertidigt i spidsen for Stofa

Processen med at finde en ny direktør for Stofa er nu sat i gang, og indtil den helt rette kandidat er fundet, vil Niels Duedahl selv være at finde i spidsen for Stofa:

”Da vi i 2013 købte Stofa var det for at kombinere det bedste fra to verdener – et lynhurtigt bredbånd og en populær samt velkendt tv-platform. Nu er den første, krævende del af sammenlægningen af SE og Stofa ved at være gennemført, og det vigtige arbejde med at få kunderne til at mærke både de produkt- og driftmæssige gevinster samt kulturelle værdier, som SE og Stofa står for, ligger forude. Det bliver en topprioritet for SE i den kommende tid,” slutter Niels Duedahl.

Stofa havde i 2013, for første gang i virksomhedens historie, et resultat før afskrivninger på over 300 mio. kr. Samme år havde Stofa en nettovækst på nye 15.000 nye bredbåndskunder.

Kilde:  Stofa Presse

 

I samme kategori

Back to top button