Stofa sætter hastigheden op – tilbyder 150/15 Mbit

| onsdag 06. feb, 2013 09:03 | opdateret 21. maj, 2013 kl. 12:15 | 5 Kommentarer

feature_stofaMed en 150 Mbit forbindelse udbygger Stofa sit forspring og sætter yderligere fart på landets højeste kommercielle download hastighed på bredbånd. Dermed rækker Stofa nu direkte ud efter de kunder, som må trækkes med teleselskabernes langt langsommere forbindelser.

Stofa krydsede 100 Mbit-grænsen for år tilbage – og det forspring udbygges nu, hvor Stofa introducerer en 150/15 Mbit forbindelse, som vil blive tilgængelig for hovedparten af Stofas kunder.

-I Stofa har vi sammen med antenneforeningerne altid hyldet det princip, at vi leverer de services, tjenester og hastigheder, som efterspørges. Og lige nu kan vi klart mærke et stigende forbrug af bredbånd og hos nogle kunder et større fokus på de højere hastigheder, forklarer Stofas kommercielle direktør, Michael Broch Hansen. 

Danskerne fik 40 procent flere smartphones og hele 400 procent flere tablets i 2012 i forhold til året før. Både telefoner og tablets bruges flittigt på internettet og til at streame film, web-tv og videoklip på. 

Stofa hæver også hastigheden i bunden og tilbyder nu fire bredbåndshastigheder. 20/3,40/5, 60/10 og 150/15 Mbit. Hastighederne begynder altså, hvor de fleste ADSL-forbindelser slutter – og det til en langt lavere pris. Priserne begynder ved 189 kroner om måneden og slutter med 419 kroner om måneden for landets hurtigste forbindelse i forhold til download.

-Regeringen har udstukket en plan, hvor alle danskere skal have adgang til 100 Mbit i 2020. Innovation og store investeringer i kabel-tv-anlæg har sikret, at den fremtid allerede nu er til stede hos antenneforeningernes medlemmer. Og det vel og mærke stadig til markedets bedste priser, siger Michael Broch Hansen.

Forbrugsgrænse Stofanet

Stofa indfører nu også Fair Use forbrugsgrænser på alle deres produkter. Tidligere har det ellers været forbeholdt den hurtigste forbindelse.

Fair use grænsen på Stofa Bredbånd

 • 20/3 Mbit 400 GB/md.
 • 40/5 Mbit 800 GB/md.
 • 60/10 Mbit 1200 GB/md.
 • 150/15 Mbit 2500 GB/md.

Kilde: Stofa

Del på:

Gemt under:: Streaming, Stofa

Kommentarer (5)

 1. martin siger:

  Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan være bekendt kun at tilbyde 15 Mbit i upload. Det er måske en af markedets højeste uploadhastigheder, men i en verden med online-backup og andre cloudtjenester, så har forbrugerne behov for højere upload.

  Selv har jeg Parknet, hvor jeg snildt kan uploade med over 50 Mbit til Jottacloud. Hvis min upload var begrænset til 15 Mbit, skulle jeg vente ydereligere på, at nye billeder bliver uploaded.

  Så kære Stofa, hvis i læser dette:
  Tag et kig på kundernes muligheder og giv højere uploadhastighed. 111 Mbit til 150 Mbit download betyder ikke det store, det er mere PR-gas end mærkbart. Giv jeres kunder bedre upload, så de ikke skal spilde tid på at tage backup i skyen. Se det ville være en nyhed, der var spaltepladsen værd.

 2. Ronson siger:

  Hvis man kunne få f.eks. 30/30 eller måske 50/20 på samme vilkår som DSL-markedet så ville jeg skifte til Stofanet og droppe mit VDSL2.

  Desværre er der diverse låsemekanismer (f.eks. always on (som muligvis er ved at blive fjernet på visse hastigheder?) og fair use grænse) der gør det komplet ubrugeligt.

  Og hvad er ideen i 60/10 kontra 150/15? Download er forøget 150%, men upload kun 50%.

  Komplet latterligt.

  • Ronson siger:

   Always on er selvfølgelig ikke en låsemekanisme, men et levn fra forbrugsafregnings tid.. Skulle have været fjernet dengang for mange år siden hvor det blev irrelevant.

   Mente selvfølgelig logon, og ikke always on.

 3. dataho siger:

  Der indføres nu Fair-use grænse på alle deres forbindelse jvf. denne side: http://stofa.dk/bredbaandsfakta
  Det synes jeg ikke lige der står noget om i pressemeddelesen.

Skriv et svar