StreamingnytStofa

Stofa sætter hastigheden op – tilbyder 150/15 Mbit

feature_stofaMed en 150 Mbit forbindelse udbygger Stofa sit forspring og sætter yderligere fart på landets højeste kommercielle download hastighed på bredbånd. Dermed rækker Stofa nu direkte ud efter de kunder, som må trækkes med teleselskabernes langt langsommere forbindelser.

Stofa krydsede 100 Mbit-grænsen for år tilbage – og det forspring udbygges nu, hvor Stofa introducerer en 150/15 Mbit forbindelse, som vil blive tilgængelig for hovedparten af Stofas kunder.

-I Stofa har vi sammen med antenneforeningerne altid hyldet det princip, at vi leverer de services, tjenester og hastigheder, som efterspørges. Og lige nu kan vi klart mærke et stigende forbrug af bredbånd og hos nogle kunder et større fokus på de højere hastigheder, forklarer Stofas kommercielle direktør, Michael Broch Hansen. 

Danskerne fik 40 procent flere smartphones og hele 400 procent flere tablets i 2012 i forhold til året før. Både telefoner og tablets bruges flittigt på internettet og til at streame film, web-tv og videoklip på. 

Stofa hæver også hastigheden i bunden og tilbyder nu fire bredbåndshastigheder. 20/3,40/5, 60/10 og 150/15 Mbit. Hastighederne begynder altså, hvor de fleste ADSL-forbindelser slutter – og det til en langt lavere pris. Priserne begynder ved 189 kroner om måneden og slutter med 419 kroner om måneden for landets hurtigste forbindelse i forhold til download.

-Regeringen har udstukket en plan, hvor alle danskere skal have adgang til 100 Mbit i 2020. Innovation og store investeringer i kabel-tv-anlæg har sikret, at den fremtid allerede nu er til stede hos antenneforeningernes medlemmer. Og det vel og mærke stadig til markedets bedste priser, siger Michael Broch Hansen.

Forbrugsgrænse Stofanet

Stofa indfører nu også Fair Use forbrugsgrænser på alle deres produkter. Tidligere har det ellers været forbeholdt den hurtigste forbindelse.

Fair use grænsen på Stofa Bredbånd

  • 20/3 Mbit 400 GB/md.
  • 40/5 Mbit 800 GB/md.
  • 60/10 Mbit 1200 GB/md.
  • 150/15 Mbit 2500 GB/md.

Kilde: Stofa

I samme kategori

Back to top button