Stofa vil ind på TDC’s net

| fredag 14. okt, 2016 09:13 | 4 Kommentarer

stofaStofa vil gerne ud til kunder i hele landet med både internetforbindelser og TV og forhandler nu med TDC om mulighed for at leje sig ind på TDCs ledninger.

I dag er Stofa en seminational aktør. Man skal bo i en Stofa-antenneforening eller havde mulighed for at kunne få fiber til hjemmet fra Stofa, for at vi kan sælge vores produkter. Vi skal være nationale, og det gør vi ved at leje os ind på andres net. Det er vi i konkrete forhandlinger med TDC om, siger Ole Fruekilde Madsen, administrerende direktør for Stofa til Berlingske Business.

Stofa har pt. 450.000 kunder, heraf er 380.000 TV-kunder.

Strategiplanen frem til 2025 går på at øge sin markedsandel fra i dag 17 til 30 procent.

Kilde: Berlingske Business

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt, Stofa

4
Kommentarer

for at kommentere
3 Kommentartråde
1 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

Det kunne jo være at Yousee også gerne vil ind på Stofas/sydenergis fibernet

Per M

Jeg tror der skal deciderede lov ændringer til, lige som der skete på kobberet for mange år siden, hvor TDC ganske enkelt blev tvunget til at åbne op for andre internet og tele udbydere på deres kabler.
Som man kender folketinget og henholdsvis Venstre og Socialdemokraterne i dag, så har det lange udsigter pga. de er blevet meget sløve i optræk.

mich

Det skulle de jo have gjort, da “frit TV valg” blev vedtaget 🙂

Stofa som kunde hos TDC? Ideen er god nok, bare de læser kontrakten godt igennem – altså også det med småt. Det lader til, at der er god gang i Aarhus firmaet.