Branche-NytStofa

Stofa overtager ikke Canal Digital kabel-tv

feature canaldigital kabelCanal Digital får ikke afsat sin kabel-tv division til Stofa. Handlen blev indgået i januar, men den gik ikke som ventet glat igennem hos Konkurrencestyrelsen og når har Stofa så tilsyneladende trukket sig helt fra handlen efter at Stofa har fået et udkast til en afgørelse, der ville blive truffet af konkurrencerådet den 8. august.

“Of course it is unfortunate that we have not achieved our aim in discussions with the competition authority and are therefore forced to terminate the acquisition process,” udtaler Arne Karlsson, der er øverste chef hos Ratos ejeren af Stofa, Ratos. Og fortsætter “Stofa has so far exceeded our expectations in conjunction with the acquisition and our original business plan was based exclusively on continued organic growth of these operations. Canal Digital, however, would have complemented Stofa well and been able to create added value, both for customers and for Stofa,” 

feature stofaDan danske administrerende direktør i Stofa, Ole Simonsen. udtaler sig følgende:  “Vi tror, at det forbedrer konkurrencen over for Yousee, som er mega-stor i det marked, og Konkurrencestyrelsen mener, at det er bedre for konkurrencen, hvis der både er en “to’er” og “tre’er” i markedet. Det er utrolig surt og ærgerligt, men der er mange teoretiske betragtninger i det, som vi synes det er for tidligt at fortælle noget om nu”.

Stofa leverer kabel-tv til omkring 350.000 danske husstande. Canal Digitals danske kabelvirksomhed har 42 ansatte og omsatte i 2009 for 383 mio. kr. 

Kilde: advanced-television.com, Mediawatch, ComputerWorld, Børsen

I samme kategori

Back to top button