Nyheder

Størst med Peter Ingemann vender tilbage 29. september på TV 2

Peter Ingemann Størst TV 2Peter Ingemann er tilbage på skærmen hos TV 2 med nye afsnit af programserien Størst.

Det er både fantastisk og udfordrende at besøge verdens største og mest storslåede steder på kloden. Det erfarer TV 2-vært Peter Ingemann, som i otte nye udgaver af programserien ’Størst’ får oplevelser, han ikke turde drømme om.

– Seerne kommer til at opleve de mest fantastiske, fascinerende og rørende ting i programmerne, og jeg har haft nogle virkeligt store, lærerige og betagende oplevelser under optagelserne, siger Peter Ingemann.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I første program kaster Peter Ingemann sig ud i det heftige liv i verdens største spilleby Las Vegas. For hvordan gebærder man sig i Syndens by, og hvad sker der, når man møder op på det berømte bordel Bunny Ranch og bliver introduceret som en rigtig kunde?

Ud over et romantisk Elvis-bryllup får han også kureret sine tømmermænd i verdens eneste tømmermændsbus. Men morskaben blegner, da han pludselig bliver konfronteret med de mange fattige amerikanere, som har ramt bunden og nu lever i mørke tunneller under neonlysene.

– Jeg vil sige, at besøget i regnvejrstunnellerne under The Strip i Las Vegas, hvor der bor et helt samfund af hjemløse, det var en meget, meget speciel oplevelse og noget, jeg ofte tænker på. Og ligeledes besøget i bordellet i Nevadas ørken, hvor en prostitueret lige pludselig sprang på mig, mens jeg interviewede hende, og hun sad overskrævs på mig. Det var en oplevelse i en lidt anden kategori, siger Peter Ingemann.

Få meter fra dronning Elizabeth
I andet program får Peter adgang til en helt anderledes verden: Det prestigefulde hestevæddeløb i England, The Royal Ascot. Her kappes de mange kvinder om at bære de vildeste hatte, mens heste i millionklassen konkurrerer på banen.

Den mest berømte gæst er den engelske monark dronning Elizabeth. The Royal Ascot er overklasse, overdådige hatte og feststemte briter i fuld galop.

– Det var en kæmpe oplevelse at blive klædt på fra top til tå i morning dress med høj hat og stå få meter fra dronning Elizabeth. Til The Royal Ascot oplevede jeg også folk, der spiller 100.000 kroner væk og taber pengene med et skuldertræk. Og så klappede jeg en hest, der er forsikret for 400 millioner kroner. Det er noget, der giver én en vis æresfrygt, siger Peter Ingemann.

Russisk roulette med strømpistoler
På den transsibiriske jernbane udlever Peter sin drengedrøm. På verdens længste jernbane, der strækker sig næsten 10.000 kilometer gennem verdens største land, møder han bl.a. en af Sibiriens gamle shamaner, og så bliver han udfordret til en omgang moderne russisk roulette med strømpistoler.

– Ruslandsturen vil altid stå som noget helt særligt for mig, både som en af mit livs største oplevelser, men også som et af mit livs største nederlag. Jeg fik en forgiftning af en art, måske pga. søvandet, vi drak, og røg på et russisk hospital.

– Men mødet med russerne, mødet med folk ombord på det tog, der kører tværs gennem det store land – de her mærkelige, men også meget varme og charmerende russere – det var en fantastisk oplevelse. Men at blive skudt i hovedet med en strømpistol til russisk roulette, som er noget, de morer sig med en torsdag aften i Rusland, hvis de keder sig, det var noget helt nyt i forhold til min jobbeskrivelse, siger Peter Ingemann.

Kulturmøde
I denne sæson rejser Peter Ingemann også til verdens ottende vidunder, Panamakanalen, flyver med verdens største passagerfly og besøger super-hightech-byen Seoul, hvor man kloner kæledyr. Desuden er han på visit i whisky-landet Skotland og fester igennem på verdens største ølfestival: Oktoberfesten i München.

– Der kommer en hel perlerække af fantastiske episoder og situationer optaget rundt om i verden, og det er jo det, ‘Størst’ kan. Selvfølgelig handler programmerne om den store fascinerende ting, f.eks. Panama-kanalen. Men de er i endnu højere grad et kulturmøde for mig. Det er programmer, hvor man møder mennesker fra andre kulturer og kommer ind på livet af dem. Når vi optager, trykker vi bare på kameraet, og så kører vi derudaf, uden at noget er opstillet og planlagt i detaljer. Det er det spontane og ægte, der gør ‘Størst’ helt unikt, siger Peter Ingemann.

Se Størst Trailer

Størst med Peter Ingemann vender tilbage 29. september på TV 2
Størst med Peter Ingemann vender tilbage 29. september på TV 2

Kilde: TV 2

 

I samme kategori

Back to top button